Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı LoadLocaleError

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jjkoxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

jjkoxy

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
17h 32m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
11
MmoLira
175
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1768757411607.png

Martysama 5,7 Kuruyodum ilk defa kendim biyerden bakmadan kuruyorum clienti build aldım root dosyalarını değiştirdim locale dosyalarını değşitrdim pack klasörüne attım hespini fakat açmaya calistigimda böyle bir hata geliyor araştırdım ama forumlarda çözümünü bulamaadım yardım edebilecek varsa çok sevinriim

Bu hata Martysama client kurulumunda çok sık yapılan bir yerden çıkıyor, yalnız değilsin. O yüzden karmaşık gibi dursa da sebebi aslında net.

Ekrandaki hata şunu söylüyor:
Client locale/tr/locale_game.txt dosyasını arıyor ama okuyamıyor. Dosya gerçekten yok olabilir ya da var ama client’in okuyacağı formatta değildir.

Burada en çok yapılan hata şu:
Locale dosyalarını açık klasör olarak pack içine atmak. Martysama 5.7 client’ler açık locale klasörünü okumaz. Locale mutlaka eterpack (eix/epk) halinde olmak zorunda.

Yani sen locale dosyalarını doğru değiştirmiş olsan bile, eğer:

• locale/tr/locale_game.txt açık halde duruyorsa
  • ya da pack içinde klasör şeklindeyse
client bunu görmez ve bu hatayı verir.

Doğru yapı şu şekilde olmalı:
Pack klasörünün içinde locale_tr.eix ve locale_tr.epk dosyaları olacak. Açık locale veya tr klasörü olmayacak.

Yapman gerekenler kısaca:

• locale/tr klasörünü al
  • EterPack (EterNexus vb.) ile locale_tr adıyla paketle
  • oluşan .eix ve .epk dosyalarını pack klasörüne at
  • pack içinde açık locale klasörü varsa sil
Bir diğer kritik nokta da locale.cfg.
Client hangi locale’i arayacağını buradan öğrenir. İçinde genelde tr yazar. Eğer burada tr yazıyorsa, pack adının da birebir locale_tr olması gerekir. Harf farkı bile sorun çıkarır.

Root dosyalarını değiştirirken de bu hata tetiklenir. Eğer root başka bir client’ten geldiyse, locale_game.txt yolunu farklı bekliyor olabilir. Martysama root’ları genelde locale/tr/locale_game.txt mantığıyla çalışır ve bu da locale pack adıyla birebir uyuşmalıdır.

Özetle:

• Dosya eksik değil, yanlış formatta
  • Açık locale klasörü çalışmaz
  • Eterpack şart
  • locale.cfg ile pack adı birebir olmalı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri