Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

biyolog quest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Keskin

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
10712s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
18
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay 9 Gün
MmoLira
279
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

forumda bulduğum bir TEK TIK BİYOLOG questini yapamadım eskiden yapmıştım ama şimdi yapmadım nedense
bana birisi lütfen tane tane anlatabilir mi usr/game/share/loca/turkey/quest kısmına attım questimi quest dizisinin olduğu yerde biyolog klasörü vardı onuda sildim komple içinde .lua lı dosyalar vardı puttyden cd usr/game/share/loca/turkey/quest daha sonrasında ./qc biolog.quest yazıyorum ya ./qc command not found ya da başka birşey biri yardımcı olabilir mi lütfen

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

forumda bulduğum bir TEK TIK BİYOLOG questini yapamadım eskiden yapmıştım ama şimdi yapmadım nedense
bana birisi lütfen tane tane anlatabilir mi usr/game/share/loca/turkey/quest kısmına attım questimi quest dizisinin olduğu yerde biyolog klasörü vardı onuda sildim komple içinde .lua lı dosyalar vardı puttyden cd usr/game/share/loca/turkey/quest daha sonrasında ./qc biolog.quest yazıyorum ya ./qc command not found ya da başka birşey biri yardımcı olabilir mi lütfen
Quest list kısmına ekleme yapabilirsiniz. Eğer filesinizde var ise Sh make.sh yapmakta çözebilir.

Konu uygun alan için raporlandı.

indirdiğin dosyanın adı biolog.quest sanırım, o dosyayı
/usr/game/share/locale/turkey/quest
buraya attıktan sonra
putty gel
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
yazıp enterle alana geçiş yapacaktır, sonra
./qc biolog.quest
yaz enterle hata vermezse aktiftir. aşağıda dosyayı okutman için örnek yol
vv.png

Tek konu üzerinden devam edin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri