Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ROHAN2 VEYA SALTANAT2 İÇİN METİN BOTU

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ekli dosyayı görüntüle 172777

Teşekkür ederim. Hepsi ekli zaten az önceki inject edilmemiş haliydi. Tamamlama aşamasında bir kaç eksiği kaldı.
CH Changer Eklemeye çalışıyorum bazı eksiklikler var adresleri filan buldum. Onları da tamamlayıp forumda paylaşacağım.
Eline sağlık, kaynak kodunu paylaştığından beridir bakıyorum gelişime kendimde inceledim reverse engineering kısmında yeniyim rohan2 de kendim denedim ancak daha tam olarak öğrenmiş değilim demekki. Kolay gelsin

Eline sağlık, kaynak kodunu paylaştığından beridir bakıyorum gelişime kendimde inceledim reverse engineering kısmında yeniyim rohan2 de kendim denedim ancak daha tam olarak öğrenmiş değilim demekki. Kolay gelsin
Teşekkür ederim kaynak kodu en temiz hali gelişime müsait bırakmıştım. Bir ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin.

Teşekkür ederim kaynak kodu en temiz hali gelişime müsait bırakmıştım. Bir ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin.
Acaba bu işlerle ilgili öğretici bir videolar izleyebileceğim bir video serisi elinizde bulunuyor mu acaba ?

Acaba bu işlerle ilgili öğretici bir videolar izleyebileceğim bir video serisi elinizde bulunuyor mu acaba ?
Youtube üzerinde Mehmet abinin paylaştığı videolar var onlar gayet öğretici youtube bir bakın MazeretimVar kanalının ismi

Youtube üzerinde Mehmet abinin paylaştığı videolar var onlar gayet öğretici youtube bir bakın MazeretimVar kanalının ismi
Evet şimdi baktım, anlatım tarzı gerçekten iyi biraz kurcayalım bakalım. Teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri