- Konular
- 4
- Online süresi
- 6h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 258
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Programı bizzat kendim yazdım suan sadece astra 2 için çalışıyor ilerleyen vakitlerde aşağı yukarı her server için getireceğim. Özellikle istediğiniz bir server varsa yorumlara bırakabilirsiniz değerlendiririm. sistem anahtar mantığıyla çalışıyor satın alındıktan sonra sitedeki kutucuğa anahtarınızı koyduğunuzda zip iniyor masaüstüne çıkartıp .exeyi çalıştırıyorsunuz. .exenin içinde geldiği klasörden çıkarılmaması ve yönetici olarak çalıştırılması lazım yoksa çalışmaz. her bir client için .exeyi bir kere çalıştırıyorsunuz. ilk clienti açtıktan sonra .exeyi çalıştırıp ikinci oyunu açıyorsunuz ve bu şekilde devam ediyor 1. client, exe, 2. client, exe, 3. client, exe bu şekilde bilgisayarınızın el verdiği kadar client açıp oto farmı aktif edebilirsiniz. Sistem şuan betada oldugu için tüm anahtarlar %50 indirimli. Ayriyetten bayilik sistemimizde var bilgi için desteğe yazabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
kankam öncelikle eline sağlık , antika2 2008 files nostaji server bu sunucuda balık botu lazım eski tip balık tutma sistemi hani kafanın üstünde balık işareti çıkıyor ya , 3 sn sonra çekiyoruz bu sunucuya bi bakarsan eğer sevinirim , iris koruma haber bekliyorum senden.Programı bizzat kendim yazdım suan sadece astra 2 için çalışıyor ilerleyen vakitlerde aşağı yukarı her server için getireceğim. Özellikle istediğiniz bir server varsa yorumlara bırakabilirsiniz değerlendiririm. sistem anahtar mantığıyla çalışıyor satın alındıktan sonra sitedeki kutucuğa anahtarınızı koyduğunuzda zip iniyor masaüstüne çıkartıp .exeyi çalıştırıyorsunuz. .exenin içinde geldiği klasörden çıkarılmaması ve yönetici olarak çalıştırılması lazım yoksa çalışmaz. her bir client için .exeyi bir kere çalıştırıyorsunuz. ilk clienti açtıktan sonra .exeyi çalıştırıp ikinci oyunu açıyorsunuz ve bu şekilde devam ediyor 1. client, exe, 2. client, exe, 3. client, exe bu şekilde bilgisayarınızın el verdiği kadar client açıp oto farmı aktif edebilirsiniz. Sistem şuan betada oldugu için tüm anahtarlar %50 indirimli. Ayriyetten bayilik sistemimizde var bilgi için desteğe yazabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,028
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,654
- DevLira
- -12
Merhaba konularınızda direk server site adresi bulunmamalı. Bu duruma dikkat etmenizi rica ederim. Başlık ve içerik düzeltildi.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 17m 57s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
Eline sağlık, Astra 2 için yerli üretim bir yazılım görmek güzel. Özellikle %50 indirimli beta süreci denemek isteyenler için iyi bir fırsat olmuş; stabilite sağlandıktan sonra diğer global sunucular gelirse talep daha da artacaktır.Programı bizzat kendim yazdım suan sadece astra 2 için çalışıyor ilerleyen vakitlerde aşağı yukarı her server için getireceğim. Özellikle istediğiniz bir server varsa yorumlara bırakabilirsiniz değerlendiririm. sistem anahtar mantığıyla çalışıyor satın alındıktan sonra sitedeki kutucuğa anahtarınızı koyduğunuzda zip iniyor masaüstüne çıkartıp .exeyi çalıştırıyorsunuz. .exenin içinde geldiği klasörden çıkarılmaması ve yönetici olarak çalıştırılması lazım yoksa çalışmaz. her bir client için .exeyi bir kere çalıştırıyorsunuz. ilk clienti açtıktan sonra .exeyi çalıştırıp ikinci oyunu açıyorsunuz ve bu şekilde devam ediyor 1. client, exe, 2. client, exe, 3. client, exe bu şekilde bilgisayarınızın el verdiği kadar client açıp oto farmı aktif edebilirsiniz. Sistem şuan betada oldugu için tüm anahtarlar %50 indirimli. Ayriyetten bayilik sistemimizde var bilgi için desteğe yazabilirsiniz.
Yazılımın farm yaparken işleri kolaylaştırmasını beklerken, ben de boş vakitlerimde strateji ve heyecan aradığım için https://mostkupon.tr/app/ adresindeki oyunlara göz atmayı çok seviyorum.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 6h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 258
- DevLira
- 0
Teşekkür ediyorum, ancak şuan sadece oto avlı sunucular için Çoklu oto farm Uzantıları ile ilgili çalışıyoruz elimizde hazır temel olduğu için. Gelişmeler için takipte kalabilirsiniz.kankam öncelikle eline sağlık , antika2 2008 files nostaji server bu sunucuda balık botu lazım eski tip balık tutma sistemi hani kafanın üstünde balık işareti çıkıyor ya , 3 sn sonra çekiyoruz bu sunucuya bi bakarsan eğer sevinirim , iris koruma haber bekliyorum senden.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)