Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Web panel kurulumu için yardım edebilir misiniz

rain023

Deneme Moderatör
Deneme Mod
Konular
48
Online süresi
12g 26604s
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
Başarım Puanı
55
TM Yaşı
1 Yıl 1 Ay 10 Gün
MmoLira
2,731
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Web panel kurulumu için yardım edebilir misiniz beyler ilk defa yapıcam bir kere gösterip uygularsanız gerisini yapabilirim teşekürler şimdiden.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Önemli Panel / Web Panel Kurulum Konuları Umarım Size Yardımcı Ola bilmişimdir İyi Forumlar Dilerim.

1. Site panel kurulumu Yardım – Panel kurulumu hakkında yardımcı paylaşımlar var (PHP sürümü, MySQL vb. sorunlar) Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Linux CentOS Web Panel Kurulumu – CentOS üzerinde web panel kurulumu rehberi Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    TMCP v1 – Turkmmo Web Panel Projesi (videolu anlatım) – Web panel projesi için kurulum videosu ve açıklamalar Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Web panel kuramıyorum / Veritabanı oluşturamıyorum – Yardım – Panel kurulumu ve veritabanı sorun çözümü konuşması Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Metin2 Web Sitesi Kurulum Rehberi – Web sitesi + panel kuruluma hazırlık üzerine rehber içerik Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Panel ve Panel Kurulumu (admin paneli TR) – Panel kurulumu hakkında başlık (üye girişi gerektiriyor) Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bekliyorum daha

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri