Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Web panel kurulumu için yardım edebilir misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rain023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 151

rain023

Level 3
TM Üye
Konular
48
Çözüm
6
Online süresi
12d 7h
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
Başarım Puanı
55
MmoLira
2,731
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Web panel kurulumu için yardım edebilir misiniz beyler ilk defa yapıcam bir kere gösterip uygularsanız gerisini yapabilirim teşekürler şimdiden.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Önemli Panel / Web Panel Kurulum Konuları Umarım Size Yardımcı Ola bilmişimdir İyi Forumlar Dilerim.

1. Site panel kurulumu Yardım – Panel kurulumu hakkında yardımcı paylaşımlar var (PHP sürümü, MySQL vb. sorunlar) Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Linux CentOS Web Panel Kurulumu – CentOS üzerinde web panel kurulumu rehberi Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    TMCP v1 – Turkmmo Web Panel Projesi (videolu anlatım) – Web panel projesi için kurulum videosu ve açıklamalar Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Web panel kuramıyorum / Veritabanı oluşturamıyorum – Yardım – Panel kurulumu ve veritabanı sorun çözümü konuşması Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Metin2 Web Sitesi Kurulum Rehberi – Web sitesi + panel kuruluma hazırlık üzerine rehber içerik Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
    Panel ve Panel Kurulumu (admin paneli TR) – Panel kurulumu hakkında başlık (üye girişi gerektiriyor) Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Önemli Panel / Web Panel Kurulum Konuları Umarım Size Yardımcı Ola bilmişimdir İyi Forumlar Dilerim.

1. Site panel kurulumu Yardım – Panel kurulumu hakkında yardımcı paylaşımlar var (PHP sürümü, MySQL vb. sorunlar) Turk MMO Forum
  2. Linux CentOS Web Panel Kurulumu – CentOS üzerinde web panel kurulumu rehberi Turk MMO Forum
  3. TMCP v1 – Turkmmo Web Panel Projesi (videolu anlatım) – Web panel projesi için kurulum videosu ve açıklamalar Turk MMO Forum
  4. Web panel kuramıyorum / Veritabanı oluşturamıyorum – Yardım – Panel kurulumu ve veritabanı sorun çözümü konuşması Turk MMO Forum
  5. Metin2 Web Sitesi Kurulum Rehberi – Web sitesi + panel kuruluma hazırlık üzerine rehber içerik Turk MMO Forum
  6. Panel ve Panel Kurulumu (admin paneli TR) – Panel kurulumu hakkında başlık (üye girişi gerektiriyor) Turk MMO Forum

Özelden yazın JetsPanel vereyim kurulumda yardımcı olurum.
teşekürler kardeşim kurulumu için yardım istemistim hiç ugraşmadıgım bir olay oldugu için bir kere görsem tamamdır...msj attım özelden teşekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri