DirectXMath DirectXTex DirectXTK

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan apikomt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

8 i 9 a gecirmek gozunuzde buyuttugunuz gibi birsey degil ve degistirebilecek bir suru kisi de var, oyle akademik veya sirket calisani olmana da gerek yok Metin2 icin hl bir is. Ayrica 9Ex 9 dan sonra cikan bir interface ekstrem bir surum veya 11 gibi degil ve Vista doneminde cikti pencereler arasi gecis, device lostlarla ilgili FPS ve crashi bir nevi onlemek icin. Ilk Vista ile kullanildi kullanan ilk oyun da Counter Strike dedigimiz oyun. Calistigim is ortaklarima istekleri dahilinde yaptim ki kendim de 9Ex kullaniyorum eminim winapi ve c++ ile biraz hasir nesir olan bircok kisi kullaniyordur bir sorun gormedim de, bu abarti fikirler ile insanlari yanlis yonlendirmeni istemem.


 
Son düzenleme:

directx9un birçok özelliği var bunun hepsini kullanamayabilir fakat dx9 yada dx9exe uyumlu hale getirebilir.
oyunu dx9 yapamayan dx8 change dx9 gibi değişiklikleri yaptıkdan sonra oyunu açamazdı.

çokda önemli değil siz daha değerlisiniz.
 
Bu işler gereksiz şeyler, oyunun fizik yapısını koruyarak motor güncellemesini, ancak çok iyi düzeyde Dx motorunu bilen birileri yapabilir, öyle 3-5 günlük şeyler değil, Ai ile yapılacak şeylerde değil, sıfırdan yapmak, bir projeyi güncellemekten daha iyidir, bilenler bile böyle bir şeyi gereksiz bulacaktır, windows dx8 desteğini kaldırdı geçici olarak sürdürüyor, ilerleyen süreçlerde, dx8 i kaldırırsa, taşınabilirlik sorunları çıkacak, zaten kaynak kodda yüz binlerce kaldırılmış kod mevcut, derleyiciler geçici olan desteğini kaldırınca bakalım ne yapacaklar.
 
Niye 11 e geçmediniz, neden 9Ex te durdunuz, yorum yapmak için yorum yapmayın, yapay zeka çıktıktan sonra, çok fazla tecrübeli insan çıktı, nedense. " c++ ile biraz hasir nesir olan" bu ne kadar da saçma bir cümle, c++ biraz haşır neşir olunacak bir dil değil. Çok iddialı iseniz, çok tecrübeli iseniz, bir canlı yayın yapabiliriz?
 


12 yıl geçti o günden bugune winemrgisiz yapabilen olsa görürdük.

 

Ekli dosyalar

  • 1767673770212.png
    35.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)