Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sabırlı ol ben senin sorununu çözecembaktım onlara sorun yok onun fix varmış bir kişiye sordum oda başkasına düzeltmiş o parayla yaptırmış o kişiye dedi ki parayı verirsen atarım fix dedi
baktım onlara sorun yok onun fix varmış bir kişiye sordum oda başkasına düzeltmiş o parayla yaptırmış o kişiye dedi ki parayı verirsen atarım fix dediKazma Ve Olta İçin Locale item_list.txt Baktınızmı Hiç Başka Bir Filesle Karşılaştırın İtem_proto.txt Aynı Şekilde
Sabırlı ol ben senin sorununu çözecembaktım onlara sorun yok onun fix varmış bir kişiye sordum oda başkasına düzeltmiş o parayla yaptırmış o kişiye dedi ki parayı verirsen atarım fix dedi
ben sabırlıyım kankam sorunu çöz bana yeter kral adamsın veselamSabırlı ol ben senin sorununu çözecem
Sonunun çözümünü buraya paylaşırsanız sizden sonrada aynı sorunla karşılaşan kişilere yardımcı olalımoldu kardeşim çok teşekkür ederim sorunu çözdüğü için adamsın veselam @trammola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?