B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Teramt2 ShadowGuard&CsrideAC Bypass.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan detasxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 421

detasxd

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
16
Çözüm
4
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
932
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba, bir süredir koruma işiyle uğraşan biri olarak koruma pazarı bu kadar dolmuşken yine de öbür koruma sahipleriyle zıtlaşmak yerine her zaman dostane yaklaşırım ve korumalarda gördüğüm açıkları şeffaf şekilde söylerim hile sağlayıcıları da dahil kontakta olduğum koruma sahipleri ve hile sağlayıcıları bunu bilir. Shadow guard diğer ismiyle csrideAC nin sahibiyle de aram iyiydi arkadaşın kendine ortak olarak seçtiği insanlar kendi yapmadıkları korumadan "Benim korumam delinmez","Güncellemeden önce cheat engine açmış hadi şimdi açsın" gibi kelimeler ve üst perde yaptığı için paylaşıyorum sadece teramt2 için geçerlidir farklı çalıştıkları sunuculara güncelleme verilmeyecek.

Kullanım : Packteki teramt2.bin dosyasının uzantısını değiştirerek teramt2.exe yapın ve exenin içine sürükleyin vmprotect kaynaklı virüs gözüküyor istemeyen indirmeyebilir

Ne işe yarıyor : Sürüklediğiniz anticheatli exe yerine size korumanın tamamen kalktığı farklı bir exe veriyor yanlış anlaşılmasın bazı fonksiyonlar değil komple bypasslı bir exe Ban koruma vs bir şey yok içinde iyi kullanımlar.

Bu korumanın asıl geliştiricisi anıla ilerdeki sürecinde başarılar diliyorum kendisi ile bir sorunum yok ortaklarına gelince kaynak kodunun bile elinizde olmadığı korumayı sahiplenip 2 satır kod eklemediğiniz korumanın havasını atmayın.
VT :

ÖNEMLİ NOT !!
TERAMT2 DIŞINDA HİÇ BİR SUNUCUDA ÇALIŞMAZ KONUNUN ALTINDA ŞURDA DENEDİM BURDA DENEDİM DEMEYİN.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Oysaki çok güveniyorlardı aclerine :(

1767124502531.png

Oysaki çok güveniyorlardı aclerine :(

• Muhteşem
Reactions: MT.
Elinize sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri