romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Metin2 Target Damage(7x) / Cheat Engine Lua + Auto Assemble Script

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Valla kral svside yok denediğim serverda tüm pointer ve offsetleri de doğru bulduğuma ve girdiğime eminim ama ne yaptıysam olmadı. (wartime2)

peki epcode muhabbetini çözmek mümkün sanırım . svside ise önce düz vurus yaptıktan sonra calısıyor demiştiniz yani fury2 de target damage yapmak mümkün ise video gelebilr mi teşekkürler

bu videomda var fury2 izle

bu videomda var fury2 izle

evet bu videondan bahsediyorum zaten adresleri bulup sourceye copy past yapmak basit ama cogu serverda calısmıyor ancak çöp serverlarda calısır buda kimsenin işine gelmez bilgi ögrenmek lazım kaynaklardan falan bulmak zor araştırıp detaylı ögrenmek şart buda zor ve uzun bir süreç tabiki :)

evet bu videondan bahsediyorum zaten adresleri bulup sourceye copy past yapmak basit ama cogu serverda calısmıyor ancak çöp serverlarda calısır buda kimsenin işine gelmez bilgi ögrenmek lazım kaynaklardan falan bulmak zor araştırıp detaylı ögrenmek şart buda zor ve uzun bir süreç tabiki :)
KESİNLKLE BİRDAHA TARGET DAMAGE OLAYINA GİRMEM KAÇ DEFA NİYET ETTİM YAPMAK İÇİN PROGRAMLAR İNDİRDİM İZLİYEREK YAPIYIM DEDM HERKES MUTLAKA EKSK BR ANLATIM YAPIYOR PATLIYORSUN UĞRAŞMAYA EZİYETE KESİNLİKLE DEĞMEZ ANCAK BİR ADAM CIKAR VİDEODA GÜZEL BİR ANLATIM YAPAR HERKES ÖYLE ÖĞRENİR YOKSA İMKANSIZ .ÇOK STRESLİ DURUM BENİ ÇOK STRESE SOKTU CİDDEN ÇOK YORDU

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çöp server diye bir terim saçma çünkü "Svside++" aylık 1k TL mi ne.. ki bunu almayıp Files/Server-Side tarafında engel koyan sunucu sahipleri ve bilgili arkadaşlarda var yani günümüz de hasar hilelerin çalıştığı sunucular sizin o videolarda gördüğünüz gibi hızlarda çalışıyor veya zaman kontrolü olduğu için daha yavaş çalışıyor. Burada kimsenin "işine gelmez" değil mevzu ortada bir ton AI var girdiğin sunucularda epcode yapısını copy-paste yapıp verdiğim source i de atıp doğru soru doğru cevap mantığını kullanabilirsiniz bu kadar zor bir durum değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri