HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dc ekleşerefszim migrenim tuttu tam 4 5 saat video izle adım adım git 2 3 nü buldum onlar doğruda 1 2 sinde doğru adresi girdiğimden şüpheliyim ki çalışmadı adroid oynadıgı sw i indirdim dedm mantığı çözersem her sw de yaparım yok anasını satım şu targeti bir yapamadım kafayı yedim ya
FURY2 DE CLİENT KAPATIYOR NEDEN , SENİN YOUTUBE KANALINDA CEKTİGİN TARGET VARDI SUAN BEN YAPTIM CLİENT KAPATIYO SVSİDE VEYA BİŞEY YOK ZATENDc ekle
O sunucuda server-side var ve yorumları okumanı tavsiye ederim, epcode yapısı farklı oranınFURY2 DE CLİENT KAPATIYOR NEDEN , SENİN YOUTUBE KANALINDA CEKTİGİN TARGET VARDI SUAN BEN YAPTIM CLİENT KAPATIYO SVSİDE VEYA BİŞEY YOK ZATEN
peki epcode muhabbetini çözmek mümkün sanırım . svside ise önce düz vurus yaptıktan sonra calısıyor demiştiniz yani fury2 de target damage yapmak mümkün ise video gelebilr mi teşekkürlerO sunucuda server-side var ve yorumları okumanı tavsiye ederim, epcode yapısı farklı oranın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)