Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu konuda Türk lokasyon üzerinden yazmak daha doğru olur Turklokasyon İletişim Adresi Tıkla Git. Daha önce Türk lokasyon kullanan biri olarak şunu net şekilde söyleyebilirim: Core taraflı bir çökme yaşanmıyor; makineler genel olarak sağlam. Ancak zaman zaman iletişim kaynaklı problemler ortaya çıkabiliyor. Özellikle acil durumlarda ihtiyaç duyulan hızlı ve tam desteği almak her zaman mümkün olmuyor. Bu durumun temel nedeni, destek ekibinin sayısal olarak yetersiz olması gibi görünüyor.Selamın aleyküm turklokasyon gibi firmalar makinelere kiradık mı nasıl freebsd Kurucaz ne yapmak lazım yardım edebilecek var mı bu konu hakkında
makineyi aldığınız zaman işletim sistemi seçimi olur genelde windows server , freebsd,ubuntu vb. o seçenekler içerisine bakınızSelamın aleyküm turklokasyon gibi firmalar makinelere kiradık mı nasıl freebsd Kurucaz ne yapmak lazım yardım edebilecek var mı bu konu hakkında
Tam olarak nerede sorun yaşıyorsun? Türk lokasyonunda bu tür bir problem yaşaman pek mümkün görünmüyor; ben de aynı sunucuyu kullandım ve benzer bir sorunla karşılaşmadım. Rica etsem benimle Discord üzerinden iletişime geçer misin? DC=Son1Demdevam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?