noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı virtualde build alıp sunucuda kullanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raderde1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 111

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba sunucumda gcc49 kurulmuyor desteği olmadığı için bilgisayarda sanal makine ile build alabildim sanal makinede aldığım buildi nasıl yedekleyip sunucuya yüklerim ve sunucuya yedeği yüklediğimde oyun ch leri açılır mı ?

düzenleme: filesi direk kullanmak istersem build almadan direk game-db tar.gz leri kurarsam oyun açılır mı?

merhaba sunucumda gcc49 kurulmuyor desteği olmadığı için bilgisayarda sanal makine ile build alabildim sanal makinede aldığım buildi nasıl yedekleyip sunucuya yüklerim ve sunucuya yedeği yüklediğimde oyun ch leri açılır mı ?

düzenleme: filesi direk kullanmak istersem build almadan direk game-db tar.gz leri kurarsam oyun açılır mı?
Sorun olmaz, bende sanal makinede build alıp testleri yapıp öyle sunucuya yüklüyorum

Fileteki game ve db ler değişmtirlmemiş ise oyunu direk açabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri