Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arc Raiders Sentinel Nerede Bulunur?

Testraller

Korkma !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
31 Ağu 2010
Konular
1,052
Mesajlar
22,669
Online süresi
9d 9h
Reaksiyon Skoru
2,644
Altın Konu
33
Başarım Puanı
396
MmoLira
10,015
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arc Raiders dünyasında silahlarını geliştirmek için gereken Sentinel Firing Cores materyalini bulmak oldukça zor. Bu nadir eşyalar binaların yüksek yerlerine kurulan ve oyunculara uzak mesafeden ağır hasar veren keskin nişancı taretleri yani Sentinellerden düşüyor.. Bu robotik düşmanlar haritalarda rastgele ortaya çıkar ve genellikle görüş açısı geniş olan yüksek noktaları tercih ederler. Gece baskınları sırasında bu düşmanlarla karşılaşma ihtimaliniz çok daha yüksektir.
Sentinellerin en çok görüldüğü bilinen noktalar şunlardır. Dam Battlegrounds bölgesindeki The Breach mevkii ilk bakılması gereken yerlerden biridir. Buried City haritasında Town Hall binasının yüksek kısımları Sentinel spawn noktasıdır. Spaceport içinde Departure Building binasının çevresini kontrol ederseniz oralardada çıkmaktadır. Son olarak The Blue Gate haritasındaki Pilgrim Peak bölgesi bu nadir robotlarınsıkça görüldüğü yerler arasındadır.
1.png

Yakınlarda bir Sentinel olup olmadığını etrafı tarayan lazer ışığından anlayabilirsiniz. Lazer size odaklandığında kısa bir süreliğine siper alma şansınız olur. Bu düşmanları yok etmek için siperleri kullanarak mesafeyi kapatmalı ve menzilinize girdiğinde ateş edip hasar vermeniz gerekiyor. Diğer nadir düşmanlara kıyasla canları çok yüksek değildir. Bu yüzden yakınına girmeyi başardığınızda onları kolayca etkisiz hale getirip Sentinel Firing Cores materyalini toplayabilir ve silah geliştirmek için kullanabilirsiniz.

Dam Battlegrounds: The Breach Bölgesi
Buried City: Town Hall Bölgesi
Spaceport: Departure Building Bölgesi
The Blue Gate: Pilgrim's Peak Bölgesi
Bu 4 bölgede rahatça kasıp elde edebilirsiniz. İyi forumlar.
 
düz çeveri. RED
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst