Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Evet o aslında izin vardı paylaşan kişi görürse tekrar verir inşallah şimdiden kolay gelsin kuzenim![]()
UranusMt2 Server Files - 70/120 değiştirebilir
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. çok detaylı tanıtım koymadım aklınıza gelebilcek her türlü sistem mevcut fileste herşeyi hazırdır tüm sistemler sorunsuzdur +1k onlinede denenmiştir. ciddi lisanslı alıcak veya sponsor...forum.turkmmo.com
üranüsün filesi eğer buysa birebir aynı istediğim ama mcky filesinki birebir aynı değil gui düzenlemek gerekir onda![]()
Uranusmt2 70-120 Çöp files!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Sürümler; frebsd 11.4 üzeri mysql 5.6 gcc10 visual studio 2022 Linkler; World Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arşvide duran çöp dosyalardır! hiç bir katkısı olmayan insancıkların bir gram emeği olmadan hak talep etmesi...forum.turkmmo.com
Bakmadım da kaldırmış galiba sistemi içerisinden yanlış değilsem.Birebir buradan alabilirsin
![]()
1-99 Server Files Hediye Herkese- Can Sıkıntısı---
1-99 Server filesimi paylaşma kararı aldım sıkıntıdan aslında :) herkese keyifli geliştirmeler [TL]Onur'dan Sizlere hediye. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. FREEBSD:Öğeyi görmek için üye olmalısınız. FREEBSD Şifresi: 123 Freebsd 11 - Mysql 5.5 Virüs total";; Öğeyi görmek için üye...forum.turkmmo.com