Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
eline sağlık çok iyi olmuş, peki seslerin log kayıtlarını nasıl tutacağız ? 

Istersen indexledigin raw veya encode u loglayabilirsin. Fakat suan icin gereksiz ve ses verisi oldugu icin asiri maliyetli.eline sağlık çok iyi olmuş, peki seslerin log kayıtlarını nasıl tutacağız ?![]()
Bana şart gibi geldi ne kadar maliyetli olursa olsun ses verisini kullanıyorsan mecbur buna da bütçe ayrılması gerek olduğunu düşünüyorum :/Istersen indexledigin raw veya encode u loglayabilirsin. Fakat suan icin gereksiz ve ses verisi oldugu icin asiri maliyetli.
Maliyetten kastim fiziksel para degil yazilimdaki maliyetten bahsediyorum sen olayi yanlis anlamissinBana şart gibi geldi ne kadar maliyetli olursa olsun ses verisini kullanıyorsan mecbur buna da bütçe ayrılması gerek olduğunu düşünüyorum :/
Cok rahatsiz olan pmden engelleyebilir. Oyuncularin kendi aralarindaki yaptigi sesli mesaj gizliligi suan icin bizi ilgilendirmiyor.Gizlilik mi kaldı hocam dinlememiz lazımMaliyetten kastim fiziksel para degil yazilimdaki maliyetten bahsediyorum sen olayi yanlis anlamissinCok rahatsiz olan pmden engelleyebilir. Oyuncularin kendi aralarindaki yaptigi sesli mesaj gizliligi suan icin bizi ilgilendirmiyor.
oyuncunun normal mesajlarını takip ediyorsak sesli mesajını da takip etmemiz gerek neyse sizi daha çok yormayayım elinize sağlık tekrardanŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)