Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En Çok Kullanılan Kodlardan Yapıyor Bu Guigui ksımını ai yaptırmak çok iyi oluyor valla 0 uğraş yap diyon yapıyo mis gibieline saglık benimde var cshield botu yap dedim bunun gibi bir şey yaptı bana da sanırım hepimiz aynı ai üstünden gui yapyıoz
Yönlendirme Yapman Lazım Farklı Gui İçin Reis.aman ne uğraşcan söle ne yaparsa kullan geç işteEn Çok Kullanılan Kodlardan Yapıyor Bu GuiYönlendirme Yapman Lazım Farklı Gui İçin Reis.

Söyle Bir Sorun Var Örnek Vereceğim Sadece Yapay Zeka İnternette Ki Bilgilerle Besleniyor Sen Kalkıp 30 - 40 Forumda Aynı Şeyi Paylaşırsan Onuda Kendi Hafızasına Alıyor Gui Yazdın Ama Bu Gui İçinde Belki Deşifre Edecek Bilgilerini Şeyler Var Bunlar Olasılıklı Şeyler Ayrıştırrma Yapıyor Ama Ne Kada Güvenebileceğiz.aman ne uğraşcan söle ne yaparsa kullan geç işte![]()
yapay zeka çok gelişmiş demek ki cshield botu yap diyon yapıyorgui ksımını ai yaptırmak çok iyi oluyor valla 0 uğraş yap diyon yapıyo mis gibieline saglık benimde var cshield botu yap dedim bunun gibi bir şey yaptı bana da sanırım hepimiz aynı ai üstünden gui yapyıoz
bende rascal botu yap yazcam"GUI" "gui" rascal bot dene sende bakalım bi ne dicekyapay zeka çok gelişmiş demek ki cshield botu yap diyon yapıyorbende rascal botu yap yazcam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)