yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Çalışmıyor Naira2 için ücretsiz farm bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

gui ksımını ai yaptırmak çok iyi oluyor valla 0 uğraş yap diyon yapıyo mis gibi :D eline saglık benimde var cshield botu yap dedim bunun gibi bir şey yaptı bana da sanırım hepimiz aynı ai üstünden gui yapyıoz
En Çok Kullanılan Kodlardan Yapıyor Bu Gui :D Yönlendirme Yapman Lazım Farklı Gui İçin Reis.

aman ne uğraşcan söle ne yaparsa kullan geç işte :D
Söyle Bir Sorun Var Örnek Vereceğim Sadece Yapay Zeka İnternette Ki Bilgilerle Besleniyor Sen Kalkıp 30 - 40 Forumda Aynı Şeyi Paylaşırsan Onuda Kendi Hafızasına Alıyor Gui Yazdın Ama Bu Gui İçinde Belki Deşifre Edecek Bilgilerini Şeyler Var Bunlar Olasılıklı Şeyler Ayrıştırrma Yapıyor Ama Ne Kada Güvenebileceğiz.

gui ksımını ai yaptırmak çok iyi oluyor valla 0 uğraş yap diyon yapıyo mis gibi :D eline saglık benimde var cshield botu yap dedim bunun gibi bir şey yaptı bana da sanırım hepimiz aynı ai üstünden gui yapyıoz
yapay zeka çok gelişmiş demek ki cshield botu yap diyon yapıyor :D bende rascal botu yap yazcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)