Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wuchang: Fallen Feathers - Final Boss'u ve Endgame

Testraller

Korkma !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Konular
1,052
Online süresi
9g 35717s
Reaksiyon Skoru
2,644
Altın Konu
33
Başarım Puanı
396
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 25 Gün
MmoLira
10,015
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyunun son zorunlu boss bölümüne ulaştık. Wuchang: Fallen Feathers'ı bitirmeden önce halletmen gereken ne varsa yan bosslar ve diğer görevler hepsini tamamlayıp boss'a geçebiliriz.

Bu boss listesine, muhtemelen kaçırdığınız ya da özel görev gerektiren boss’lar dahil. Mesela, Worship's Rise In Ruins bölgesindeki Vermillion Feathers ve Bo Magus boss'ları varsa ya da Avian Dwelling yakınındaki Eternal Glory. Bu zorlu boss görevlerinin gereksinimlerin hepsini yerine getirdiysen, Bo Capital'deki Demon Of Obsession'ı da bu aşamada aradan çıkarman gerekiyor.
Bu kısım tamamen sana kalmış. Ama genel kural, bu saydığımız boss'ları en sona bırakmak ve oyunu bitirmeden önce temizlemek en iyisi. Çoğu zaten tamamladığın NPC görev zincirlerini istiyor, bu yüzden kilidini açtığın bütün bu meydan okumalara girişebilirsin. Ekstra keşif yapıp, her şeyi hallettiğinden emin olduğunda, Bo Capital'deki Forbidden Lands'e geri dönmelisin.

Wuchang Fallen Feathers 1.png

Wuchang Fallen Feathers 2.png

Wuchang Fallen Feathers 3.png

Bo Capital - Final Boss​

İşte bu kadar.. :) Artık final boss'una geldiniz. Yapacak başka bir şey kalmadı. Tek yapmanız gereken Forbidden Lands Shrine'ın hemen arkasındaki kapıdan içeri girmek ve oyunun son boss’u olan Feathery Ambition - Xuanyangzi ile tüm yetenekeriniz ile onu kesmek.

Bu son savaşı kazandıktan sonra, arenananın sonundaki o devasa parlayan geçitle etkileşime girmen yeterli olacak. Artık kesecek boss kalmadı :) Wuchang: Fallen Feathers maceranı böylece bitirmiş oluyorsun final bossu zorlayıcı olsada oyun boyu içinde tutması ve sürekli boss kesmekten ziyade yan görevlerlede bizi oyuna tutması oyunun sonuna kadar getirip bitirmeyi sağlıyor aslında. Takıldığınız atladığınız yan görevler ya da boss var ise konu altından yazıp yardım isteye bilirsiniz. Final boss'unu alta ekliyorum etkileyici. :)

Wuchang Fallen Feathers 1.png

kalmadı :) Wuchang: Fallen Feathers maceranı böylece bitirmiş oluyorsun final bossu zorlayıcı olsada oyun boyu içinde tutması ve sürekli boss kesmekten ziyade yan görevlerlede bizi oyuna tutması oyunun sonuna kadar getirip bitirmeyi sağlıyor aslında. Takıldığınız atladığınız yan görevler ya da boss var ise konu altından yazıp yardım isteye bilirsiniz. Final boss'unu alta ekliyorum etkileyici. :)

Anlam bozukları RED

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri