- Konular
- 4,105
- Online süresi
- 6ay 12g
- Reaksiyon Skoru
- 6,508
- Altın Konu
- 550
- Başarım Puanı
- 439
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 45,853
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, hakkındaki ayrılık iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-kırmızlı ekipte kalıp kalmayacağı merak konusu olan Icardi, hakkında çıkan ayrılık iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından sitemli bir açıklama yaptı.
32 yaşında Arjantinli yıldızın açıklaması şöyle;
"Adımın iyi sattığını ve bazı Türk 'gazetecilerin' kulüpten beni arayıp sözleşmemin 'yenilenmeyeceğini' söylediğini iddia etmek istediğini anlıyorum… Ama beni kimse aramadı, temsilcimi de aramadılar.
Dünkü yenilgiyi örtmek için haber olmayan bir şeyi haber diye satmak mı istiyorsunuz? Sözleşmem Haziran 2026’da bitiyor. Bunu yapmak için görüntümü kullanmalarına izin vermiyorum. Merak etmeyin; sözleşmem bittiğinde başım dik bir şekilde giderim. Ve varsayımsal olarak daha önce gidersem, bu sadece ve tamamen benim kararım olur, başkasının değil.
Size bir öpücük gönderiyorum.
Icardi’yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın; çünkü sonra beni özleyeceksiniz."
Bu sezon Galatasaray ile 20 resmi maça çıkan Icardi, 7 gollük bir performans sergiledi.