HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar
Ayvazmt2 de Cheat engine aciyorum pointer aratiyorum sorun yok Onehit den pointer hesaplayici buluyorum ama skil raduis falan sekmeme falan aktif edince oyundan atiyor pointerlarda kayma var raduis birde sekmeme skil anim dogru pointer bulan varmi yardim edebilicek birisi
Ayvazmt2 de Cheat engine aciyorum pointer aratiyorum sorun yok Onehit den pointer hesaplayici buluyorum ama skil raduis falan sekmeme falan aktif edince oyundan atiyor pointerlarda kayma var raduis birde sekmeme skil anim dogru pointer bulan varmi yardim edebilicek birisi
Çünkü bulduğun Mob Pointer.Merhabalar
CT dosyasi varmi elinizde direk CE icine atmak icinÇünkü bulduğun Mob Pointer.
mob pointere scan atıyorum karakterin pointere cıkmadı bir türlü bende bulamadımÇünkü bulduğun Mob Pointer.
ofsetler tamam da karakter pointer .d