Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Gm ışınlanma problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenzox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Kenzox

Level 5
Fahri Üye
Konular
125
Çözüm
16
Online süresi
2mo 11d
Reaksiyon Skoru
505
Altın Konu
1
Başarım Puanı
164
MmoLira
3,706
DevLira
45
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar bi sorum olacaktı gm çarda 1.köydeyken vadi çöl gibi yerlerdeki oyunculara tp atamıyorum vadideyken çöle vadideki oyuncuya tp atabiliyorum yine çöldeyken de öyle ama garip birşey sebebinin map indexlerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama tam o kısma hakim olmadığım için sormak istedim config dosyalarını bıraktım

Ekli dosyalar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Metin2 server tarafında bir ch 2 core’a ayrılmış ise iki ayrı ch gibi davranıyor, iki farklı core yada ch arasında bu komutlar çalışmayacaktır.
Merhabalar bi sorum olacaktı gm çarda 1.köydeyken vadi çöl gibi yerlerdeki oyunculara tp atamıyorum vadideyken çöle vadideki oyuncuya tp atabiliyorum yine çöldeyken de öyle ama garip birşey sebebinin map indexlerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama tam o kısma hakim olmadığım için sormak istedim config dosyalarını bıraktım
Ortak bölge muhabettiden alakalı bir durum ch99 olarak algılama ile ilgili bir deneme yapıp bile vereyim hocam

Metin2 server tarafında bir ch 2 core’a ayrılmış ise iki ayrı ch gibi davranıyor, iki farklı core yada ch arasında bu komutlar çalışmayacaktır.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri