C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PatternScan Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hexma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 275

hexma

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
3d 10h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
33
MmoLira
1,832
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

metin2 de her server için tek tek patter almak zor oluyor merak ettiğim her sunucu olmazsa da çoğu sunucuda geçerli olabilecek pattern alma yöntemi var mı varsa nasıl alınır forumdaki botların her server için tek tek uğraştığını düşünmüyorum bilgili kişiler aydınlatırsa sevinirim

Merhaba

metin2 de her server için tek tek patter almak zor oluyor merak ettiğim her sunucu olmazsa da çoğu sunucuda geçerli olabilecek pattern alma yöntemi var mı varsa nasıl alınır forumdaki botların her server için tek tek uğraştığını düşünmüyorum bilgili kişiler aydınlatırsa sevinirim
her server için tek tek uğraşıyorlar

Karakterin base address’ini fonksiyonlar üzerinden bulan bir uygulama yazdım. Attack speed ve move speed gibi değerlerde ise biraz farklı ilerliyorum. Orada tek tek offset’leri dolaşıp doğru olanı bir filtreyle yakalamaya çalışıyorum. Filtreleme kısmı şu an tam istediğim gibi çalışmıyor. Daha iyi bir yöntem bulmaya uğraşıyorum ama şimdilik burada takılmış durumdayım.

Karakterin base address’ini fonksiyonlar üzerinden bulan bir uygulama yazdım. Attack speed ve move speed gibi değerlerde ise biraz farklı ilerliyorum. Orada tek tek offset’leri dolaşıp doğru olanı bir filtreyle yakalamaya çalışıyorum. Filtreleme kısmı şu an tam istediğim gibi çalışmıyor. Daha iyi bir yöntem bulmaya uğraşıyorum ama şimdilik burada takılmış durumdayım.
Doğru yoldasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri