HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat item yansıtmada use-after-free mevcut, asan buildinde windowsta test ederken gördüm, freebsd de olmayabilir.
Use after free nedir:
Use-after-free → en kritik C/C++ bellek hatalarından biridir.
Crash, güvenlik açığı ve veri bozulmasına yol açabilir.
Serbest bırakılmış bir belleğe eriştiğinde program genelde:
Yapılması gereken değişiklikler aşağıdaki gibi, kendi dosyalarımda refactor edildiği için dosya adı farklı olabilir, metod içerisinde aratırsanız bulabilirsiniz:
Use after free nedir:
- segmentation fault
- access violation
gibi hatalarla direkt çöker.
Yapılması gereken değişiklikler aşağıdaki gibi, kendi dosyalarımda refactor edildiği için dosya adı farklı olabilir, metod içerisinde aratırsanız bulabilirsiniz:
Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürlerDaha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat item yansıtmada use-after-free mevcut, asan buildinde windowsta test ederken gördüm, freebsd de olmayabilir:
Ekli dosyayı görüntüle 160485
Eline sağlıkDaha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat item yansıtmada use-after-free mevcut, asan buildinde windowsta test ederken gördüm, freebsd de olmayabilir.
Use after free nedir:
- segmentation fault
- access violation
gibi hatalarla direkt çöker.
Ekli dosyayı görüntüle 160485