- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 536
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir sanal sunucularla ilgili araştırmalar yapıyordum. Birçok kişinin bu konuda hizmet sattığını fark ettim; kimsenin işini baltalamak istemem ama fiyatlar gerçekten yüksek olduğu için kendi araştırmamı yapmaya başladım. Sonunda eklediğim videoya ulaştım.
Aşağıdaki videodaki adımları birebir uyguladığınızda, sanal sunucu üzerinden PvP sunuculara tamamen ücretsiz şekilde giriş yapabiliyorsunuz.
İlgilenenler için video linki
Önemli Not:
Aşağıdaki hatayı alan kullanıcılar Windows 10 kullanıyorsa, nested virtualization özelliği desteklenmediği için sisteminizi Windows 11’e yükseltmeniz gerekiyor.
[CODE title="hata"]Virtual machine could not be started because this platform does not support nested virtualization[/CODE]
Edit: Tüm sunucularda denemedim ancak VPN ihtiyacı olanlar için küçük bir not eklemek istedim. Şu an Kaspersky VPN, 1 aylık premium aboneliği 20 farklı cihazda ücretsiz deneme olarak sunuyor.
Bunu kullanmak isterseniz sanal kart oluşturup içerisine 5–10 TL yüklemeniz yeterli oluyor.
Aşağıdaki videodaki adımları birebir uyguladığınızda, sanal sunucu üzerinden PvP sunuculara tamamen ücretsiz şekilde giriş yapabiliyorsunuz.
İlgilenenler için video linki
Önemli Not:
Aşağıdaki hatayı alan kullanıcılar Windows 10 kullanıyorsa, nested virtualization özelliği desteklenmediği için sisteminizi Windows 11’e yükseltmeniz gerekiyor.
[CODE title="hata"]Virtual machine could not be started because this platform does not support nested virtualization[/CODE]
Edit: Tüm sunucularda denemedim ancak VPN ihtiyacı olanlar için küçük bir not eklemek istedim. Şu an Kaspersky VPN, 1 aylık premium aboneliği 20 farklı cihazda ücretsiz deneme olarak sunuyor.
Bunu kullanmak isterseniz sanal kart oluşturup içerisine 5–10 TL yüklemeniz yeterli oluyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,036
- DevLira
- 0
Tesekkurler
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 536
- DevLira
- 0
@lanetadam @Cotton Phoenix mümkünse sabit veya altın konuya taşıyabilirmiyiz
- Konular
- 23
- Online süresi
- 12d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 1,950
- DevLira
- 0
test eden varmı rascallı sunucularda çalışıyormu
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,262
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,129
- DevLira
- 15
Eline sağlık ancak ac sunucularda iş görsede acli sunucuların çoğunda çalışmayacaktır. Yinede konuya tag vermeden açık bırakıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)