Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

uiAffectShower düzenlemesi paylaşımı.

kadobaba1

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
29g 66778s
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
Başarım Puanı
123
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 10 Gün
MmoLira
2,832
DevLira
18

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1764602514683.png

Gözüken alanın sıralamasında oluşan düzendir.

1) KARAKTER SKILL BUFFLARI (Savaşçı / Ninja / Sura / Şaman)
2) AUTO POT
3) İKSİRLER
4) KRİTİK – DELİCİ
5) BECERİ KİTAPLARI
6) PREMIUM BUFF
7) ELDE EDİLEN BONUSLAR & NAVİCAT BONUSLARI
8) GENEL ETKİLER / DEBUFFLAR (Sona Alınan Grup) ( Sersem,Slow vb gibi şeyler)

Bu sıraya göre düzenlemiştir. Sıra'ya eklemek çıkarmak yapmak istiyen arkadaşlar

AFFECT_DATA_DICT = { """Kısmına eklediğiniz "Efekt kodlarını""" hangi sırada olmak istiyorsa

ÖRNEK : MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT, ( KRİTİK İSABET)

AFFECT_ORDER KISMININ 4. BLOĞUNUN SATIRINA EKLEMESİ GEREKİYOR.

MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT, ( KRİTİK )
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT, (DELİCİ)

Sol Efekt Kısmında öncelik her zaman "KRİTİK" bunu siz özelleştirebilirsiniz. sıra mantığıyla ilerler ve eklediğiniz kodu ona göre sıralar.

Ekli dosyalar

• uiaffectshower.py
    23.9 KB · Görüntüleme: 0
Hocam paylaşım için teşekkürler benim bibsorum olacaktır hırsızın eldiveni Altın şans parası tecrübe puanı gibi ozellikleri nasil veriyorsunuz srcden ve affektini çıkarıyorsunuz onu bana söyleme şansınız varmıdır detaylı olarak

Hocam paylaşım için teşekkürler benim bibsorum olacaktır hırsızın eldiveni Altın şans parası tecrübe puanı gibi ozellikleri nasil veriyorsunuz srcden ve affektini çıkarıyorsunuz onu bana söyleme şansınız varmıdır detaylı olarak
Paylaştığım dosyada, AFFECT_DATA_DICT bölümünde ayrı bi satır halinde olacak. Haricinde “account” tablosu üzerinden verebilirsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler

Paylaştığım dosyada, AFFECT_DATA_DICK bölümünde ayrı bi satır halinde olacak. Haricinde “account” tablosu üzerinden verebilirsin
Tablo üzerinden nasil veriyoruz tam taabir verebilirmisin?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri