Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

won tüccarı sorunu

[TL]Narcos

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
17119s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
5
TM Yaşı
4 Ay 21 Gün
MmoLira
150
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

merhabalar serverde won tüccarı var stok adeti 5 adet gozukuyor oyuncular won tuccarından item aldıktan sonra stok 0 görünüyor ve daha fazla alamazsın uyarısı veriyor ben bunun stok adetini nasıl tazelerim yardım edebilir misiniz

merhabalar serverde won tüccarı var stok adeti 5 adet gozukuyor oyuncular won tuccarından item aldıktan sonra stok 0 görünüyor ve daha fazla alamazsın uyarısı veriyor ben bunun stok adetini nasıl tazelerim yardım edebilir misiniz
Merhaba,
Tüccarın stok sayısı sunucu tarafında 5 olarak görünmesine rağmen oyuncular alış yapınca 0’a düşüyor ve tekrar yenilenmiyorsa, büyük ihtimalle satıştan sonra stok bilgisini yenileyen kısım doğru çalışmıyordur. Bu durum genelde DB’den stok verisinin sabit okunması, cache temizlenmemesi veya tüccar scriptindeki sayacın resetlenmemesi nedeniyle oluşur.

Eğer panel veya yönetim tarafında manuel stok girişi yapabileceğin bir alan yoksa, yapman gereken şey tüccarın bağlı olduğu tabloyu kontrol etmek.
Genelde şu iki yöntemden biri sorunu çözer:
  1. Veritabanında item’in stok değerini tekrar güncellemek:
    Tüccarın kullandığı tabloyu açıp ilgili item’in “count / stock” alanını tekrar 5 olarak ayarla. Eğer satış sonrası sıfıra düşüyorsa, sistem bunu otomatik yenilemediği için manuel düzeltmek gerekiyor.
  2. Tüccar scriptinde stok yenileme fonksiyonunu düzeltmek:
    Bazı sürümlerde satıştan sonra stok sayacını sıfırlayan ama yeniden yüklemeyen eski bir mantık oluyor. Script içinde item satışı sonrası stok değerini başlangıç değerine döndüren kısmı eklemek veya aktif etmek gerekiyor.
Umarım yaşadığın sorunu çözmene yardımcı ola bilmişimdir iyi forumlar dilerim. 🙏

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri