shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arıyorum VALORANT HİLE ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meten30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 437

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hocam hilenizi inceledim de ban süreleri 3-4-5 1 hafta olarak gözüküyor belli etmesek de program algılanıyor gibi
Nerde yazıyor o ban süreli tam olarak

Discord adresinizde feedback kısmından kullanıcılara sordum
3. parti hiçbir üründe garanti verilmez verilmesi de doğru değildir yasaklanma süreleri kullanıcıların bilgisayarında kullandığı programlardan örneğin spoofer kullanımı farklı bir hile kullanımı , farklı bir oyunun hilesinin kullanımı , oyun içerisinde legit kullanıma kadar bir sürü etkene bağladır bu minvalde 4 5 maç içerisinde yasaklanan kullanıcılarımız da oldu 2 3 ay kullanan müşterilerimiz de oldu satın alım öncesi kullanıcılar detaylı şekilde bilgilendirilir

1764776836609.png

3. parti hiçbir üründe garanti verilmez verilmesi de doğru değildir yasaklanma süreleri kullanıcıların bilgisayarında kullandığı programlardan örneğin spoofer kullanımı farklı bir hile kullanımı , farklı bir oyunun hilesinin kullanımı , oyun içerisinde legit kullanıma kadar bir sürü etkene bağladır bu minvalde 4 5 maç içerisinde yasaklanan kullanıcılarımız da oldu 2 3 ay kullanan müşterilerimiz de oldu satın alım öncesi kullanıcılar detaylı şekilde bilgilendirilir

Ekli dosyayı görüntüle 160512
Hocam zaten sorun şurada sadece legit oynayıp wh açmamaya rağmen ban yiyorsan sende bi sorun vardır doğru mu

Hocam zaten sorun şurada sadece legit oynayıp wh açmamaya rağmen ban yiyorsan sende bi sorun vardır doğru mu
E tabii ki sadece wh açıp 1 maçta yasaklanmak için ücret ödenmiyor. Ondan bahsetmiyorum yukarıda ki açıklamam da dikkatli okursan anlayacaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri