Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Arıyorum VALORANT HİLE ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meten30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 447
Discord adresinizde feedback kısmından kullanıcılara sordum
3. parti hiçbir üründe garanti verilmez verilmesi de doğru değildir yasaklanma süreleri kullanıcıların bilgisayarında kullandığı programlardan örneğin spoofer kullanımı farklı bir hile kullanımı , farklı bir oyunun hilesinin kullanımı , oyun içerisinde legit kullanıma kadar bir sürü etkene bağladır bu minvalde 4 5 maç içerisinde yasaklanan kullanıcılarımız da oldu 2 3 ay kullanan müşterilerimiz de oldu satın alım öncesi kullanıcılar detaylı şekilde bilgilendirilir

1764776836609.png

3. parti hiçbir üründe garanti verilmez verilmesi de doğru değildir yasaklanma süreleri kullanıcıların bilgisayarında kullandığı programlardan örneğin spoofer kullanımı farklı bir hile kullanımı , farklı bir oyunun hilesinin kullanımı , oyun içerisinde legit kullanıma kadar bir sürü etkene bağladır bu minvalde 4 5 maç içerisinde yasaklanan kullanıcılarımız da oldu 2 3 ay kullanan müşterilerimiz de oldu satın alım öncesi kullanıcılar detaylı şekilde bilgilendirilir

Ekli dosyayı görüntüle 160512
Hocam zaten sorun şurada sadece legit oynayıp wh açmamaya rağmen ban yiyorsan sende bi sorun vardır doğru mu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri