HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
JBL Tune 750 BTNC'nin tasarımı muhteşem, şık ve orijinal. Bu yeni kulaklığın Mavi versiyonunu online mağazadan satın aldım. Siyah, Mavi ve Beyaz versiyonlarından dilediğinizi değerlendirebilirsiniz.
Bu kulak üstü JBL kulaklık, maksimum konfor, hafif tasarım ve seyahat ederken kolay taşıma sağlayan katlanabilir bir kafa bandı sunuyor. JBL Tune 750 BTNC, tarzınıza ve tercihlerinize göre Siyah, Mavi, Beyaz ve Mercan gibi çeşitli renklerde mevcuttur. Genel olarak kulaklığın tasarımını beğeniyorum, peki ya ses kalitesi? Aşağıda inceleyelim.
Bu kulaklığın en güçlü yanı , rekor seviyedeki düşük ses sahnesinde olağanüstü derin bas tepkisi veren BASS . Bugün neredeyse 20 farklı bütçe dostu kulaklık dinledim, ancak hiçbiri JBL Tune 750 BTNC kablosuz Bluetooth kulaklıklarla karşılaştırılamaz.
Yüksek frekans (tiz) belirli frekansları optimize ediyor veya izole ediyor veya yükseltiyor. Bu yüzden seslerin boğuk ve sıkıcı olduğunu hissediyorum ve hatta bazen müzikle iyi senkronize olmuyorlar. Bu çok talihsiz bir durum. Çoğunlukla Soundcloud, Spotify ve YouTube müzik platformlarında Elektronik, Dubstep, DJ Remix'leri ve Klasik ve Folk müzikler dinliyorum ve videolar izliyorum. Orta frekans, çoğu insana iyi gelmesi için nötr ve doğru olmasını sağlıyor.
Bu kulaklığın miksaj veya mastering gibi DJ'lik amaçları için uygun olmadığını fark ettim. Sınırlı ses seviyesiyle gündelik müzik dinlemek, çağrılarınızı yönetmek ve kulaklıklarınızdan sesli asistanları tetiklemek için harika. Kulaklıkların kulaklıklarında özel bir sesli asistan düğmesi olmadığını unutmayın.
Bu kulaklığın en kötü yanı aktif gürültü engelleme özelliği. İlk kez halka açık bir alanda yürürken, kulaklığı kulağımda tutup güç düğmesine basarak Spotify'dan harika bir müzik dinlemek istediğimde, bir dakika bile devam edemedim! Çünkü kulaklığın sağ tarafındaki kulaklıktan beyaz bir ses geliyor ve bu çok rahatsız edici.
Hem sol hem de sağ kulaklıklarda yerleşik iki mikrofon bulunuyor. Kulaklığınızı kablosuz Bluetooth ve kablolu bağlantı için 2,55 mm - 3,55 mm TRRS ses kablosuyla bağladığınızda çalışıyor. Genel olarak, telefon görüşmeleri için mikrofonun kalitesi yeterli.
JBL Tune 750BTNC kulaklık, 12 saate kadar çalma süresi sunar. Ayrıca, pili yalnızca 5 dakika şarj ettikten sonra 2 saat dayanır. Aynı anda iki Bluetooth cihazla bağlantı sağlayan çoklu bağlantı özelliği, tabletinizde video izlerken telefonunuzdaki aramaları kaçırmamanızı sağlar.
Sağ kulaklığınızdaki tuşlarla sesinizi kolayca kontrol edebilir, çağrılarınızı yönetebilir ve Siri veya Google sesli asistanlarını kulaklığınızdan tetikleyebilirsiniz.
Tamamen plastikten yapılmış, bu da bana dayanıklılık ve konfor açısından fena gelmedi. Ancak, hafızalı köpük kulaklıklar beklendiği kadar iyi değil ve ince sentetik deriden yapıldığı için yırtılıyor, çünkü kimse 6 ayda bir kulaklık pedlerini değiştirmek istemez (Mevcut kulaklık kulaklığınızı değiştiriyorsanız, sağlam konfor ve dayanıklılık için saf deri kulaklık pedleri seçmenizi öneririm).
JBL Tune 750 BTNC kulaklığınızı kutuya dahil olan Micro-USB kablosuyla şarj edebilirsiniz. Tek bir tam şarjla, aktif gürültü engelleme AÇIK durumdayken 12 saate kadar dinleyebilirsiniz. ANC olmadan ise bugüne kadar hiç tam zamanlı dinlemedim. Ama bence 15 saate kadar sürebilir.
Kutuda Neler Var?
- 1 x Çift JBL Tune 750BTNC Kulaklık
- 1 x Çıkarılabilir ses kablosu
- 1 x Şarj kablosu
- 1 x Hızlı Başlangıç Kılavuzu
- 1 x Uyarı kartı
- 1 x Garanti kartı
- 1 x Güvenlik Formu
Genel olarak, JBL Tune 750 BTNC kablosuz Bluetooth aktif gürültü engellemeli kulaklıklar seyahat için uygun değil. Çünkü gürültü engelleme özelliği çok iyi değil ve yürürken beyaz gürültü duyuyorum. Ancak, nötr bir dinleme deneyimi ve doğru bas tepkisi sağlayan dengeli bir ses alanına sahipler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)