- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
+1 tasarım güzel ama pixel güzel durmamış bu tasarımaHer nekadar bu tür botları sevmesemde arayüzü çok beğendim eline sağlık
- Konular
- 17
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 123
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 3,389
- DevLira
- 0
Görüşüne saygım sonsuz ama bence öyle düşünmemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta herkes bildiği ile bir değil sen internal/external ile çok önde olabilirsin ama bu arkadaşımız güzel bir tasarım ile her ne kadar pixel bile olsa birşeyler ortaya çıkarmış. Benim şahsi görüşüm olarak bir emek var ise ona saygı duymak gerekir diye düşünüyorum, ki senin de yaptığın projeler hoşuma gidiyor bence şahsım adıma konuşuyorum güzel işler çıkartıyorsun böyle devam edin bence. Umarım herkes istediği yolda hedeflediği şekilde ilerler+1 tasarım güzel ama pixel güzel durmamış bu tasarıma

- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 353
- DevLira
- 0
Sanırım pixelden kastınız ekranda metine benzer pixelleri bulan botlar (template matching). Bizim uygulamamız template matching mantığı ile çalışmıyor arkada neural network çalışıyor ve ekranınızı 30-50 fps arası okuyor ve object detection yapıyor. bu sayede çok yüksek doğruluk oranı ile (%99.9) doğru yerlere tıklayıp doğru kararlar alınıyor. Tabi arkada çalışan ne yapması gerektiğine karar veren mantık çok daha kompleks.
Aynı zamanda RAM okumak hem riskli hem de patchlenmesi çok kolay.
Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4,279
- DevLira
- 0
Evet haklısın emek güzel lakin yorumum yanlış anlaşıldı gibi genelde gördüğüm kadarı ile pixel tarzı yapanlar basit ve birbirinin aynı projeler olduğu için arkadaşın yaptığı proje hoşuma gittiGörüşüne saygım sonsuz ama bence öyle düşünmemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta herkes bildiği ile bir değil sen internal/external ile çok önde olabilirsin ama bu arkadaşımız güzel bir tasarım ile her ne kadar pixel bile olsa birşeyler ortaya çıkarmış. Benim şahsi görüşüm olarak bir emek var ise ona saygı duymak gerekir diye düşünüyorum, ki senin de yaptığın projeler hoşuma gidiyor bence şahsım adıma konuşuyorum güzel işler çıkartıyorsun böyle devam edin bence. Umarım herkes istediği yolda hedeflediği şekilde ilerler![]()
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 185
- DevLira
- 0
Yolo ile metinleri tanıttın yani kısacasıSanırım pixelden kastınız ekranda metine benzer pixelleri bulan botlar (template matching). Bizim uygulamamız template matching mantığı ile çalışmıyor arkada neural network çalışıyor ve ekranınızı 30-50 fps arası okuyor ve object detection yapıyor. bu sayede çok yüksek doğruluk oranı ile (%99.9) doğru yerlere tıklayıp doğru kararlar alınıyor. Tabi arkada çalışan ne yapması gerektiğine karar veren mantık çok daha kompleks.
yapay zeka ile yapılmış bir botŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)