Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum HINEKORA FARMBOT | Misali2 Ebedi | Misali2 Etkinlik | Captcha Solver | Ban Yok! [GÜNCEL]

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her nekadar bu tür botları sevmesemde arayüzü çok beğendim eline sağlık
+1 tasarım güzel ama pixel güzel durmamış bu tasarıma

+1 tasarım güzel ama pixel güzel durmamış bu tasarıma
Görüşüne saygım sonsuz ama bence öyle düşünmemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta herkes bildiği ile bir değil sen internal/external ile çok önde olabilirsin ama bu arkadaşımız güzel bir tasarım ile her ne kadar pixel bile olsa birşeyler ortaya çıkarmış. Benim şahsi görüşüm olarak bir emek var ise ona saygı duymak gerekir diye düşünüyorum, ki senin de yaptığın projeler hoşuma gidiyor bence şahsım adıma konuşuyorum güzel işler çıkartıyorsun böyle devam edin bence. Umarım herkes istediği yolda hedeflediği şekilde ilerler :)

Sanırım pixelden kastınız ekranda metine benzer pixelleri bulan botlar (template matching). Bizim uygulamamız template matching mantığı ile çalışmıyor arkada neural network çalışıyor ve ekranınızı 30-50 fps arası okuyor ve object detection yapıyor. bu sayede çok yüksek doğruluk oranı ile (%99.9) doğru yerlere tıklayıp doğru kararlar alınıyor. Tabi arkada çalışan ne yapması gerektiğine karar veren mantık çok daha kompleks.

Aynı zamanda RAM okumak hem riskli hem de patchlenmesi çok kolay.

Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Görüşüne saygım sonsuz ama bence öyle düşünmemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta herkes bildiği ile bir değil sen internal/external ile çok önde olabilirsin ama bu arkadaşımız güzel bir tasarım ile her ne kadar pixel bile olsa birşeyler ortaya çıkarmış. Benim şahsi görüşüm olarak bir emek var ise ona saygı duymak gerekir diye düşünüyorum, ki senin de yaptığın projeler hoşuma gidiyor bence şahsım adıma konuşuyorum güzel işler çıkartıyorsun böyle devam edin bence. Umarım herkes istediği yolda hedeflediği şekilde ilerler :)
Evet haklısın emek güzel lakin yorumum yanlış anlaşıldı gibi genelde gördüğüm kadarı ile pixel tarzı yapanlar basit ve birbirinin aynı projeler olduğu için arkadaşın yaptığı proje hoşuma gitti

Sanırım pixelden kastınız ekranda metine benzer pixelleri bulan botlar (template matching). Bizim uygulamamız template matching mantığı ile çalışmıyor arkada neural network çalışıyor ve ekranınızı 30-50 fps arası okuyor ve object detection yapıyor. bu sayede çok yüksek doğruluk oranı ile (%99.9) doğru yerlere tıklayıp doğru kararlar alınıyor. Tabi arkada çalışan ne yapması gerektiğine karar veren mantık çok daha kompleks.

Aynı zamanda RAM okumak hem riskli hem de patchlenmesi çok kolay.

Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler.
Yolo ile metinleri tanıttın yani kısacası 😂 yapay zeka ile yapılmış bir bot

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri