En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Normalde yardımcı olurdum fakat reel işlerimden dolayı pek müsait olamıyorum , yardımcı olacaklar yönlendirmeye calisayim.Yardımcı olabilecek var mı ekleme vs konusunda
Normalde yardımcı olurdum fakat reel işlerimden dolayı pek müsait olamıyorum , yardımcı olacaklar yönlendirmeye calisayim.Yardımcı olabilecek var mı ekleme vs konusunda
Elinizde kaynak dosyaları varsa filesinizin ekleme işlemi yapabilirsiniz. Game SRC ve Client SRC ve genelde SQL tabanlı eklemeler oluyor.Sıfırdan server açtım. Fake player eklemek istiyorum. Detaylıca anlatır mısınız ?
Yardımcı olabilecek var mı ekleme vs konusundaElinizde kaynak dosyaları varsa filesinizin ekleme işlemi yapabilirsiniz. Game SRC ve Client SRC ve genelde SQL tabanlı eklemeler oluyor.
Paylaşılmıştı forumda.
Harika olurNormalde yardımcı olurdum fakat reel işlerimden dolayı pek müsait olamıyorum , yardımcı olacaklar yönlendirmeye calisayim.