- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,861
- DevLira
- 47
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
eline sağlık kardeeeeeş...
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,236
- DevLira
- 11
dll tarafını tersine mühendislik yaparak, api tarafını haberleşme mekanizmasının arasına girerek birnevi orta adam saldırısı gibi api'ye giden yolun önüne geçip farklı yanıtlar verdirebilir.Rica ederim.
Dll hash le korunmakda dosyayı değiştirseler veya herhangi bir işlem yapılsa dahi oyunu açmayacakdır aynı hash korumaları dosya içerisindeki diğer dosyalar içinde geçerlidir şimdilik sadece dll olarak paylaştım ilerleyen süreçde düşünebilirim.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 1,972
- DevLira
- 16
Client taraflı koruma şuan benim ektra katmanım asıl olaylar game srcde başlıyor bu dediğin olayı yapacak kişi sayısı belkide 10 kişiyi geçmez metin2 sektörü için diyorum .dll tarafını tersine mühendislik yaparak, api tarafını haberleşme mekanizmasının arasına girerek birnevi orta adam saldırısı gibi api'ye giden yolun önüne geçip farklı yanıtlar verdirebilir.
Şuan bu durumda ben şuna öncelik verdim her elini kolunu sallayan kişi hile yi açamasın diye.
Game taraflı korumada svside gibi move attac speed leri saydırıp eğerki belirlenen durumun dışına çıktıklarında kendi geliştirdiğim ban sisteminde 7 farklı hwid de banlanıyor ve kişi otomatik oyundan düşünüyor client her hile korumada geçilebilir bunun önüne geçilmez ama game taraflı range move speed attack speed e takıldıkları için sorun kalmıyor.
Banda account ismi için bir sql hazırladım değerleriyle uyuşan bütün accountlar banlanıyor bğtğn değerlerini değiştirdi diyelim yeni pc le girse bile account banlo olduğundan hepsi aynı döngğye giriyor.
Dediğin mantık doğru ama bunun için kimse benim hile korumamdan geçilmez diyemez sadece girecek kişi sayısı nadir olır client bazlı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)