HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Game tarafıda bitti testlerini gerçekleştiriyorum lib yada so ya döküp göndereceğim yakında.Merhabalar,
Game taraflı geliştirme tamamlanmadı sanırım, çalışma devam ediyor mu ? Paylaşmadınız henüz
Evet o saniye boyunca geri dönmezse karşılık alamadı zamanda client kapatılıyor.şu anda bakamıyorum da timer mı koydun suspend e karşılık?
Emeğine saygım sonsuz fakat bu bi çözüm değil bilgin olsun client uzun süre açık kaldığında windows client i güç tasarrufu moduna alıyorEvet o saniye boyunca geri dönmezse karşılık alamadı zamanda client kapatılıyor.
iletişim zamanlaşma yavaşlıyor ve belli bi zaman sonra kendi kendine kapanıyor
Eline sağlık, beklemedeyiz.Game tarafıda bitti testlerini gerçekleştiriyorum lib yada so ya döküp göndereceğim yakında.
Gerekli testler yapıldı. bilgilendirmen için teşekkürler.Emeğine saygım sonsuz fakat bu bi çözüm değil bilgin olsun client uzun süre açık kaldığında windows client i güç tasarrufu moduna alıyor
iletişim zamanlaşma yavaşlıyor ve belli bi zaman sonra kendi kendine kapanıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)