noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı LİB HATASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufukozkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
  • Etiketler Etiketler
    i̇b hatasi

ufukozkar

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
3
Online süresi
4d 18h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
847
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba oyunu açarken

Shared object "libcrypto.so.111" not found, required by "db"

hatası alıyorum konuları araştırdım eksik dosyaları buldum indirdim ama onları attığım zamanda bu sefer başka hata veriyor yardımcı olabilecek var mı

Merhaba oyunu açarken

hatası alıyorum konuları araştırdım eksik dosyaları buldum indirdim ama onları attığım zamanda bu sefer başka hata veriyor yardımcı olabilecek var mı
reebsd sürümünüze uygun bsd yi bulup gerkeli yere yüklerseniz sorun kesinlikle çözülecektir hocam

kral bu işlere ilk defa kalkışıyorum özelden bi yardımcı olmam mümkün mü
reebsd sürümünüze uygun bsd yi bulup gerkeli yere yüklerseniz sorun kesinlikle çözülecektir hocam

Merhaba oyunu açarken

FreeBSD sürüm bilgisi paylaşırsan gerekli Lib dosyalarına bakalım uygun konuma aktarmalısınız veya ek olarak sisteminiz 64 bit ise aşağıdaki kodu uygulayabilirsiniz Cd ekranında

pkg install compat9x-amd64

eskiden tanımladığın lib dosya yolları varsa rm komutuyla kaldırıp yeni koyduğun liblerin dosya yollarını find -name lib adlarını yazarak öğrenebilirsin, o dosya yollarını tanımladığın zaman lib sorunu yaşamıyacaksındır emin olabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri