Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Login ve Loading Ekran Görüntüleri

Murphy0

Level 2
Üye
Konular
24
Online süresi
16g 27294s
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
Başarım Puanı
35
TM Yaşı
8 Ay 4 Gün
MmoLira
2,605
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar, login ekranı ve loading ekranları resimlerini değiştirmek istiyorum. locale/tr dizininde login.jpg diye bir image var ama benim login ekranımdaki görüntüyle alakası yok. acaba oyun login ve loading ekranlarını başka nerden çekiyor olabilir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sub dosyalarını ve uiloading.py,uilogin.py kontrol ediniz dosya yoluna göre ekleme yapabilirsiniz.

sub dosyalarını ve uiloading.py,uilogin.py kontrol ediniz dosya yoluna göre ekleme yapabilirsiniz.
hocam locale/tr/ui dizinindeki ilgili dosyalar bunlar galiba bakabilir misiniz nerden çekiyor login ekranını ve loading ekranlarını

Ekli dosyalar

• locale_tr_ui.zip
    2.8 KB · Görüntüleme: 0
hocam locale/tr/ui dizinindeki ilgili dosyalar bunlar galiba bakabilir misiniz nerden çekiyor login ekranını ve loading ekranlarını
loginwindow.py bu dosyayı aç işaretlediğim yerdeki .sub dosyasını bul notepadd ile aç içerisinde hangi png den yada jpg den çektiği yazıyor kendine göre düzenle

Ekran Alıntısı.PNG

loginwindow.py bu dosyayı aç işaretlediğim yerdeki .sub dosyasını bul notepadd ile aç içerisinde hangi png den yada jpg den çektiği yazıyor kendine göre düzenle

Ekli dosyayı görüntüle 159408
açtım baktım hocam login.jpg adında aynı dizindeki dosyadan çekiyor ama benim login.jpg ile oyundaki login.jpg bir değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri