Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güzel yorumun iyi dileklerin için teşekkür ederim Kastamonum forumda sevdiğim insanlardan birisin uzun süre ara verdim ve geldiğimde tanıdığım birçok insan ya bırakmış yada başka işlerle uğraşıyor senide aktif görmeyince bıraktığını düşünmüştüm.
Konuya yorumdan ziyada aktif görünce çok sevindim umarım hep buralarda olursun cansın sen

i was feeling alone on the server so i modified the bot system to talk multilanguage, created a /bot_spawn_random command that spawns random amount of bots in selected maps here is the code, the chat files name base and bot templates you can make alone have fun

Ekli dosyalar

• BotPlayer.h
    5.3 KB · Görüntüleme: 0
  • cmd.cpp
    36.5 KB · Görüntüleme: 0
  • BotPlayer.cpp
    97.5 KB · Görüntüleme: 0
Reactions: pdz
Hocam selamlar filesta bulunan ciddi bir sorun var, krallıklar arası normal chatte yazılanlar anlaşılmıyor mesela bağırma kısmından yazıldıgında her bayrak birbiribi anlıyor ve görüyor pm'den yazıldıgında anlıyor ve görüyor ama normal chat'ten yazıldıgı zaman anlaşılmıyor lisan yüzüğüde çalışmıyor lisan skillerini düzeltsek bile anlaşılmıyor sorun ile alakalı bilgin varmı var ise çözümü nedir destek olurmusun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)