Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Genç Berk Can İle Basketbol Efsanesinin Harika Diyalogu

ByMoDuS

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
1,324
Online süresi
6ay 6g
Reaksiyon Skoru
5,727
Altın Konu
235
Başarım Puanı
379
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 28 Gün
MmoLira
27,312
DevLira
27

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

20349.jpg

Genç Berk Can İle Basketbol Efsanesinin Harika Diyalogu

Ricky Rubio’nun Türkler’le ilgili ilk anıları kendisin açısından çok mutluluk verici değildi. 2005’teki U16 (Yıldızlar) Avrupa Şampiyonası’nda Ricky Rubiolu İspanya favoriydi ancak Türkiye’ye yarı finalde kaybederek büyük bir hayalkırıklığı yaşadılar. Türkiye ise finalde Fransa’yı da mağlup ederek kürsünün ilk basamağına çıktı.
Berk Can Akın 2005’teki bu şampiyonadan üç ay sonra dünyaya gözlerini açtı.​

Ricky Rubio kariyeri boyunca sadece takım arkadaşlarından değil, rakiplerinden de büyük saygı gördü. Herkesle olduğu gibi Türklerle’de arkadaşlık kurdu. Cleveland’da iken Cedi Osman’la birbirlerine destek oldular.

Hikayeyi Rircky Rubio’nun son iki hafta içinde iki kez karşılaştığı Bursasporlu Berk Can Akın’a getireceğiz. Berk Can Badalona-Bursaspor BCL maçları sırasında pozisyonları gereği Ricky Rubio ile rekabete girdi. Elbette kazananı çoğunlukla Ricky Rubio oldu ancak Berk Can da güzel şeyler kazandı. Bir basketbol efsanesi olan Ricky Rubio ona Bursa’daki maçın sonunda O’na yaklaşıp, “Seni çok beğendim. Çalışmaya devam et. Kariyerin sırasında karşılaşacağın iyi-kötü herşeyden ders almaya çalış, kötü olayların seni olumsuz etkilemesine izin verme… Seni takip ediyor olacağım.” dedi. Sonuçta ağabey-kardeş ilişkisi doğdu.

Berk Can için bundan büyük kazanım olabilir miydi? Mahcup mahcup, “Bunu senden duymak benim için harika bir duygu. Maçlar sırasında sana karşı oynamaktan gurur duydum, çok teşekkür ederim.” yanıtını verdi. Rakipler formalarını değiştirerek bu güzelliği renklendirdiler.​

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri