melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Temiz DB arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mavi Ekran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 74

Mavi Ekran

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4d 10h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
1,160
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar . Altyapı files geliştiriyorum sıfırdan ve temiz mysql dump veya dosyalarına ihtiyacım var . Önerebileceğiniz veya referans olarak kullanabileceğim dosyalar varmı varsa bunlar nelerdir paylaşabilir misiniz ? Offical olanı varmıdır veya officalin temiz versiyonu olarak önerebileceğiniz varmıdır.
Mali & TMP4 Reference Files'ini kullananlar varmı ? Oradaki SQL dump dosyalarını önerir misiniz ? Şuan maxmi&blackforce3.6 ya ait olan mysql i kullanıyorum .

TMP4 temiz ve stabil ama bahsettiğiniz şeyi tam olarak açıklamalısınız yani account,common,log gibi sql'lermi ? vede altyapıyı kendin geliştiriyorsan eğer bunları manuel olarakta oluşturup tablo içeriklerini girebilirsiniz.

TMP4 temiz ve stabil ama bahsettiğiniz şeyi tam olarak açıklamalısınız yani account,common,log gibi sql'lermi ? vede altyapıyı kendin geliştiriyorsan eğer bunları manuel olarakta oluşturup tablo içeriklerini girebilirsiniz.
evet account,common,log gibi sql'lerin temiz halini arıyorum . Manuel olarak oluşturabilirim ama tablo içeriklerini nasıl dolduracağımı bilmiyorum yani biçimlendirme(utf8 gibi) gibi durumlarda hangisine neyi vermem gerekir veya hangisi auto incriment olması lazım çok bilmiyorum . Sql bilgim var ama metin2 nin yapısı biraz karışık geldi bana .

evet account,common,log gibi sql'lerin temiz halini arıyorum . Manuel olarak oluşturabilirim ama tablo içeriklerini nasıl dolduracağımı bilmiyorum yani biçimlendirme(utf8 gibi) gibi durumlarda hangisine neyi vermem gerekir veya hangisi auto incriment olması lazım çok bilmiyorum . Sql bilgim var ama metin2 nin yapısı biraz karışık geldi bana .
Orjinal temiz sql'ler bunlar kullanabilirsin.

Ekli dosyalar

• sql.rar
    sql.rar
    141.1 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri