Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İtem satış fiyatı ayarlamak

• Konuyu başlatan ytml27
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 244

ytml27

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1g 13297s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
13
TM Yaşı
6 Ay 3 Gün
MmoLira
151
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli dostlar. Kendi filesim üzerinde çalışıyorum ve bu işte de oldukça bilgisizim. Oyunda elde edilen itemlerin satış fiyatları çok çok yüksek. Bunları toplu bir şekilde düşürmemizin bir yöntemi var mıdır. Oyunda çok fazla item olduğu için tek tek uğraşmak çok zor olacak.

ayrıca Navicat üzerinden itemin satış fiyatını değiştirdiğimde reboot attıktan sonra oyuna giriyorum hala eski satış fiyatı gözüküyor. yani daha 1 itemin satış fiyatını bile değiştiremedim.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

Çözüm
Hocam şimdi sürüme göre item proto değişir, Sen navicattan değiştirmeye düzenlemeye alışıksındır ama item protonun yeri ftp içerisinde olma ihtimali yüksek item_proto ftp de olduğu için navicatta yaptığın yenilikler ve düzenlemeler işlevsiz oluyor 😊
item_proto.txt üzerinden degişmeyi dene

Merhaba değerli dostlar. Kendi filesim üzerinde çalışıyorum ve bu işte de oldukça bilgisizim. Oyunda elde edilen itemlerin satış fiyatları çok çok yüksek. Bunları toplu bir şekilde düşürmemizin bir yöntemi var mıdır. Oyunda çok fazla item olduğu için tek tek uğraşmak çok zor olacak.

ayrıca Navicat üzerinden itemin satış fiyatını değiştirdiğimde reboot attıktan sonra oyuna giriyorum hala eski satış fiyatı gözüküyor. yani daha 1 itemin satış fiyatını bile değiştiremedim.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.
En mantıklı yol item_proto.txt üzerinden ayarlamak olacaktır.

Hocam şimdi sürüme göre item proto değişir, Sen navicattan değiştirmeye düzenlemeye alışıksındır ama item protonun yeri ftp içerisinde olma ihtimali yüksek item_proto ftp de olduğu için navicatta yaptığın yenilikler ve düzenlemeler işlevsiz oluyor 😊

Çözüm
Herkese teşekkür ederim :) toplu şekilde halledemedim ama tek tek uğraşıp sonunda bitirdim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri