Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ShadowGuard Metin2 Anti-Cheat

ShadowGuardAC

Level 2
TM Üye
Konular
6
Online süresi
5d 1h
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
30
MmoLira
519
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba, ben Anıl. Sizlere geliştirmekte olduğum korumayı tanıtmak isterim.

Detaylı video:

Yazılımın Sunduğu Özellikler:

(+) Dışarıdan müdahale (external) yazılımları algılar ve sunucuya LOG gönderir
(+) İçeriden müdahale (internal) yazılımları algılar ve sunucuya LOG gönderir
(+)
Oyuna müdahale edip manipüle edecek 3. parti yazılımları algılar (Cheat Engine vs.) ve sunucuya LOG gönderir
(+)
Oyun dosya konumunda bulunan dosyaları tarar ve değişiklik var ise algılar ve sunucuya LOG gönderir
(+)
Oyunda herhangi bir özellik suspend edildiğinde algılar ve sunucuya LOG gönderir
(+) Arkada herhangi bir python dosyası çalışır ise algılar ve sunucuya LOG gönderir

(+) Oyun eğer patcher üzerinden açılmamış ise algılar ve sunucuya LOG gönderir
(+)
Engellenen popüler 3. parti yazılımlar: "Cypor, Rextbot, Com2, HLBot" ve dahası

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S):

(?) Yazılım kime ait: Proje üstüne yaklaşık 4 aydır uğraşıyorum, tamamiyle bana ait
(?) Güncelleme için bir şey yapmama gerek var mı: Hayır yok, uzaktan güncelleme veriyorum
(?) Bilgisayarı veya oyunu kastırır mı: Her bir client yaklaşık %1 ila %2 arası CPU yemektedir. Donma/Kasma gibi bir bir sorun yoktur
(?) İçinde zararlı bir yazılım var mı: Windows defender, McAfee gibi sıkça kullanılan virüs algılama yazılımlarından geçer, yani içinde zararlı hiçbir yoktur, bilgisayardan sadece HWID için bilgi çekiyorum
(?) Yasakalı yazılım algılanan veya banlanan kişiye ne olur: Oyun kapanır, kullanıcıya yasaklı programın ne olduğunu gösteren bir mesaj kutusu görünür ve sunucuya log gider. Gerekli görürsem LOG'dan HWID ban atarım ve ShadowGuard kullanan hiçbir sunucuya bir daha giremez
(?) Client sınırı var mı: Hayır client sınırı yok
(?) Yazılımın doğru algılama yüzdesi ne kadar: Bütün Anti-Cheat yapımcıları gibi bende "%100 koruma sağlıyorum" diyemem tabi ki fakat %90 diyebilirim
(?)
Ücreti ne kadar: Şu anda herhangi bir ücret talep etmiyorum, sebebi ise tanınmak için

İletişim (Discord): https://discord.gg/BHxKAHYVEv (solutionsoftware) - Herhangi bir sorunuz var ise sese geçerek konuşabiliriz.

Ekli dosyalar

• ss.png
    ss.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
kendisiyle daha önce çalıştım ilgili ve bilgili bir arkadaş.

Güzel çalışma başarılar

ref alabilir miyiz?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri