romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FPS_APPLICATON_DEVICE_LIMITATION || FPS FIX

s1nwar

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Online süresi
14d 5h
Reaksiyon Skoru
122
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Ay
Başarım Puanı
62
MmoLira
2,740
DevLira
60
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, evet m2 oyununu 60fps sınırını gerçek bir şekilde kaldırıyoruz. (daha önceki paylaşılanların fps ile nasıl bir ilişkisi var bilmiyorum ama saçma geldi, doğru kaynağı ile aşağıdaki şekilde bu sınırı değiştirebilirsiniz, Not: Bu oyunun motoru dx8 60fps için idealdir uçmanıza gerek yok 120 den fazlası bu oyuna fazla, gereksiz, yük oluşturursunuz tavsiyem max, 120 kullanın.)
Site anlatımını yapamadım linkten anlatıma bakabilirsiniz, yöneticiler dilerse düzenleyebilir.
Not: Çok saçma konular altın konu olmuş umarım dikkate alınır .d

by s1nwaR

Screenshot_45.png

paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık.

iyi kullanımlar.

Merhaba, evet m2 oyununu 60fps sınırını gerçek bir şekilde kaldırıyoruz. (daha önceki paylaşılanların fps ile nasıl bir ilişkisi var bilmiyorum ama saçma geldi, doğru kaynağı ile aşağıdaki şekilde bu sınırı değiştirebilirsiniz, Not: Bu oyunun motoru dx8 60fps için idealdir uçmanıza gerek yok 120 den fazlası bu oyuna fazla, gereksiz, yük oluşturursunuz tavsiyem max, 120 kullanın.)
Site anlatımını yapamadım linkten anlatıma bakabilirsiniz, yöneticiler dilerse düzenleyebilir.
Not: Çok saçma konular altın konu olmuş umarım dikkate alınır .d

by s1nwaR

Ekli dosyayı görüntüle 157816

Gayet basit. Oyun mantığını grafikten ayırıp 60hz sabitlemiş. Fps kaç olursa olsun karakter hızı efekt parlama animasyon vs etkilenmeyecek.
Yinede directx optimizasyonu şart. Ne kadar çok fps okadar çok çamurlaşmış görüntü. Ek olarak fps bilgisini configten çekebilirse iyi olur. En azından oyuncu kendi göz zevkine göre ayarlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri