romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Bayi Server Files [Tekrardan Upload]

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Selamlar dostlarım linkleri kırıldığı için arşivden bulup yükledim içerisinde bsd mevcuttur paylaşılandan farkı yoktur 1-1 aynısıdır.

Hayırlı kullanımlar dilerim.

Link:

Ekli dosyayı görüntüle 157391

Tarama Sonucu:

Ekli dosyayı görüntüle 157389

sunucuya aynı bsd yi kurup start veriyorum IP duzenlıyorum 192.168.1.161 normalde ama sunucu ıp adresini yazıyorup unpack edıyorum oyun sunucya deyılde yine ip deyısmeme ragmen Local sunucuya baglanıyor cok garip lisans var desem lısansla alakalı bir hata vermiyor sorunun kaynagı nedir acaba .

sunucuya aynı bsd yi kurup start veriyorum IP duzenlıyorum 192.168.1.161 normalde ama sunucu ıp adresini yazıyorup unpack edıyorum oyun sunucya deyılde yine ip deyısmeme ragmen Local sunucuya baglanıyor cok garip lisans var desem lısansla alakalı bir hata vermiyor sorunun kaynagı nedir acaba .
Hatırlamıyorum ilk çıktığında giriş yapabilmiştim gene denerim çözüm bulursam da konuya eklerim

Hatırlamıyorum ilk çıktığında giriş yapabilmiştim gene denerim çözüm bulursam da konuya eklerim
cok sacma sadece senin verdigin dosylarla giriyor ıp deyısemıyorsun deyisende yine aynı ipe baglanıyor serverinfo.py 192.168.1.161 bu iipi deyiyorsun mesela sunucu aypisi ile deyişmiş grünüyor ama yine kendi makınana kurdugun oyuna baglanıyor :)

cok sacma sadece senin verdigin dosylarla giriyor ıp deyısemıyorsun deyisende yine aynı ipe baglanıyor serverinfo.py 192.168.1.161 bu iipi deyiyorsun mesela sunucu aypisi ile deyişmiş grünüyor ama yine kendi makınana kurdugun oyuna baglanıyor :)
Evet o saçmalık vardi ilk paylaşıldığında.Kaç makine denedim o filesi çalıştırabilmek için o makineden baska çalışmıyor 😂😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri