Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Pointer Hesaplayıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    #metin2hile #pointer

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

tamam çok sağolasın metin 2 oyununa yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum az önce atdan inmeyi öğrendim mesela :D

one hit nasıl bulucam :)
elindeki silahı çıkar yumrukla vururken 1 arat vurmuyoken 0 böyle böyle 5 6 kere arattığında 7 8 tane değer çıkıyor. eline silah alıp vur 2 tane değer 1 2 3 4 diye sayıcak 2 sini de alta al 1 ini soldan durdurduğunda o herakette durur diğerinin işlevi yoktur işlevi olana sağ tık at pointer scan for this adress de
1768598225714.png
7 ye 2 yap arat kalıcı pointerlar çıkar

elindeki silahı çıkar yumrukla vururken 1 arat vurmuyoken 0 böyle böyle 5 6 kere arattığında 7 8 tane değer çıkıyor. eline silah alıp vur 2 tane değer 1 2 3 4 diye sayıcak 2 sini de alta al 1 ini soldan durdurduğunda o herakette durur diğerinin işlevi yoktur işlevi olana sağ tık at pointer scan for this adress de Ekli dosyayı görüntüle 165137 7 ye 2 yap arat kalıcı pointerlar çıkar
çok teşekkür ederim. cheat engine'e yabancı değilim :) rise online knight online da çok hile yaptım. metin 2 oynayan bir arkadaşımın isteği üzerine girdim metin2'de :) ama şunu söylemeliyim ki diğerlerine göre daha basit geldi metin2

çok teşekkür ederim. cheat engine'e yabancı değilim :) rise online knight online da çok hile yaptım. metin 2 oynayan bir arkadaşımın isteği üzerine girdim metin2'de :) ama şunu söylemeliyim ki diğerlerine göre daha basit geldi metin2
Knight ı bilmem de rise yeni bir oyun olduğu için metin2deki kadar fazla yol bulamazsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri