- Konular
- 4
- Online süresi
- 3d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 561
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute IKASHOP_SEARCH_SHOP_DRAGON_SOUL_GRADE_MYTH
Martysama 5.8 kurarken bu hatayi aldim.
forum.turkmmo.com
Bu konu basliginda bir kisi soyle bir cozum onerisinde bulunmus
"
locale_game.txt ye ekleme yapınız.
IKASHOP_SEARCH_SHOP_DRAGON_SOUL_GRADE_MYTH Mitsi
"
locale dosyasi altindaki tum dillere bunu ekledim cevirisiyle ugrasmadim sonra EPack32 ile locale dosyasini kapattim ve pack klasorune attim fakat ayni hata devam ediyor.
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute IKASHOP_SEARCH_SHOP_DRAGON_SOUL_GRADE_MYTH
Martysama 5.8 kurarken bu hatayi aldim.
Martysama v5.8 Server Files - LİTE Mali Multilanguage + ULTİMATE İkarus Offline Shop v2 - (PAYLAŞILAN EN GÜNCEL SÜRÜM) - Page 137
SOURCE FİLES VE SİSTEM BİLGİLERİ Martysama Server Files v5.8 + Source (Sonraki sürümler: v5.9 - v6.0) İkarus Offline Shop v2 ULTİMATE SÜRÜM! --(Basic - Pro - Ultimate) Mali Multi Language ULTİMATE SÜRÜM! --(Lite - Premium - Ultimate) SÜRÜM BİLGİLERİ FreeBSD 14.0 MariaDB 10.11...
Bu konu basliginda bir kisi soyle bir cozum onerisinde bulunmus
"
locale_game.txt ye ekleme yapınız.
IKASHOP_SEARCH_SHOP_DRAGON_SOUL_GRADE_MYTH Mitsi
"
locale dosyasi altindaki tum dillere bunu ekledim cevirisiyle ugrasmadim sonra EPack32 ile locale dosyasini kapattim ve pack klasorune attim fakat ayni hata devam ediyor.