InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AstraHook: Modern Webhook Yönetim Platformu [Open Source]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Khepridev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 56

Khepridev

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
6h 9m
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
1
TM Yaşı
1 Yıl 5 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
16
MmoLira
382
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Böyle bir projeye ihtiyacım vardı vue dili ile haşir neşir olduğum için böyle bir işe kalkıştım, codex ile kodladım tabii kendim müdahale ederek webhook url'nizi oluşturmanızı sağlar
tek bir amacı yoktur bir den çok amacı vardır hayal gücünüze kalmış her türlü projelerinize entegre ede bilirsiniz.
Hayal gücü güzel insanların işine yarayacak bir projedir :D

Resim

6thzcwm.png

Özellikler
Kod:
Webhook oluşturma ve yönetiminden gerçek zamanlı izlemeye kadar geniş bir özellik yelpazesi sunuyor.
Kullanıcılar, oluşturdukları webhook'lara gelen istekleri anında görebilir, detaylı logları inceleyebilir ve istatistikleri takip edebilir.
Güvenlik konusunda HMAC imza doğrulama sistemi ile webhook'larınızı koruma altına alabilirsiniz.
Her webhook için benzersiz bir gizli anahtar oluşturulur ve gelen istekler bu anahtar ile doğrulanır.
Dosya yükleme desteği sayesinde webhook'larınız üzerinden görsel ve video dosyaları alabilirsiniz.
Platform, JPEG, PNG, MP4 gibi yaygın formatları destekler ve dosya başına 50MB'a kadar yükleme imkanı sunar.

İndir

Github:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri