farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Sunucuya sistem ekleme yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NemeSiS3689
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sunucuya efsun botu, k envanteri gibi sistemler eklemek istiyorum ancak özellikle pack tarafındaki düzenlemelerde her seferinde hata alıyorum. Yani oyuna giriş yapınca oyun kapanıyor ve syserr da kodlarda eksiklik veya hata olduğu belirtiliyor, oysa hata yapmadığıma eminim kodlara bakıyorum verilen talimatların tamamını doğru yaptığımı görüyorum ama yine de bu sorunu yaşıyorum her seferinde ve her sistemde. Yardımcı olabilecek var mı?

Her zaman 1 hata muhakkak vardır. Yoksa syser vermez tekrar tekrar denemeler ile takıldığınızda bir developerdan destek almanızı tavsiye ediyorum.
Hocam en azından kod bloklarını yerleştirme şekillerini bir defa görsem zaten olayı anlayacağım C# diline hakimim yani kodlama dilleri birbirine benziyor 1 kere görsem anlayacağım.

Öncelikle build işlemleri sırasında hata almıyorsunuz büyük ihtimalle çünkü oyuna girişe kadar geliyorsunuz,Pack kısmında tab ayarlarına yani girinti çıkıntılara dikkat ettiğinizi de varsayıyorum kullandığınız pack kapatıcıyı (eternexus, epack32 vesaire) değiştirip denemeler yapmanızı öneririm 😊
Hocam files ile beraber gelen pack kapatıcıları kullanıyorum çoğunlukla doğru indexli epack32 kullanılıyor ya da packmaker kullanılıyor paketlemede de sorun olduğunu düşünmüyorum hatta sırf paketleme hatası olup olmadığını anlamak için serverinfo.py dosyasında server ismini sürekli değiştirerek paketliyorum. Ancak sorunum client buildi falan değil tamamen pack içerisindeki uiscript.eix/epk root.eix/epk içerisinde yer alan game.py interfacemodule.py gibi dosyalardan gelen hatalar bunlar anladığım kadarıyla ve notepad++ ile düzenleme yapıyorum. Örneğin game.py dosyasında önceden eklenmiş bir sistemin kod bloğuna ve tablarına bakarak eklemek istediğim sistemin talimatlarına uyarak yerleştiriyorum kod bloğunu yani binevi kopya çekiyorum ama yine de hata alıyorum maalesef.

Eğer bir yazılımcı olsaydım, ilk bu işlere giriştiğimdede aklımdan geçmişti ama bilgim yetmiyordu hala yetmiyor o ayrı konu :D
İlk yapacağım iş sysser leri düzgün verecek şekilde ayarlamak olurdu heralde, şu oyunun altyapısında olsun questlerde olsun bir hata aldığında abuk subuk hatalar vermesi gerçekten insanı soğutuyor.
Şimdiden bu işte çok çok sabırlar dilerim sana :D

Arkadaşlar sunucuya efsun botu, k envanteri gibi sistemler eklemek istiyorum ancak özellikle pack tarafındaki düzenlemelerde her seferinde hata alıyorum. Yani oyuna giriş yapınca oyun kapanıyor ve syserr da kodlarda eksiklik veya hata olduğu belirtiliyor, oysa hata yapmadığıma eminim kodlara bakıyorum verilen talimatların tamamını doğru yaptığımı görüyorum ama yine de bu sorunu yaşıyorum her seferinde ve her sistemde. Yardımcı olabilecek var mı?
Dostum sorun ne syserr ve problem yaşadığın hangi sistemse eklemeye çalıştığın konu içerisinde net belirtirsen yardımcı olunur bi inceleyim eğer gönderme şansın varsa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri