ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Sunucuya sistem ekleme yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NemeSiS3689
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

NemeSiS3689

Level 2
Üye
Konular
4
Online süresi
4d 4h
Reaksiyon Skoru
43
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
842
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sunucuya efsun botu, k envanteri gibi sistemler eklemek istiyorum ancak özellikle pack tarafındaki düzenlemelerde her seferinde hata alıyorum. Yani oyuna giriş yapınca oyun kapanıyor ve syserr da kodlarda eksiklik veya hata olduğu belirtiliyor, oysa hata yapmadığıma eminim kodlara bakıyorum verilen talimatların tamamını doğru yaptığımı görüyorum ama yine de bu sorunu yaşıyorum her seferinde ve her sistemde. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar sunucuya efsun botu, k envanteri gibi sistemler eklemek istiyorum ancak özellikle pack tarafındaki düzenlemelerde her seferinde hata alıyorum. Yani oyuna giriş yapınca oyun kapanıyor ve syserr da kodlarda eksiklik veya hata olduğu belirtiliyor, oysa hata yapmadığıma eminim kodlara bakıyorum verilen talimatların tamamını doğru yaptığımı görüyorum ama yine de bu sorunu yaşıyorum her seferinde ve her sistemde. Yardımcı olabilecek var mı?
Öncelikle build işlemleri sırasında hata almıyorsunuz büyük ihtimalle çünkü oyuna girişe kadar geliyorsunuz,Pack kısmında tab ayarlarına yani girinti çıkıntılara dikkat ettiğinizi de varsayıyorum kullandığınız pack kapatıcıyı (eternexus, epack32 vesaire) değiştirip denemeler yapmanızı öneririm 😊

Sistem eklemekten anlamam ama zamanında trajik bir şekilde yaşadığım olayı hatırlayarak, her insanın başından geçebileceğini dikkat dağınıklığı sonucunda unutkanlığınıza gelebileceğini düşünerek şunu soruyorum.
Pack kapatma işlemini yaparken client kapalımıydı açıkmıydı? :D

Her zaman 1 hata muhakkak vardır. Yoksa syser vermez tekrar tekrar denemeler ile takıldığınızda bir developerdan destek almanızı tavsiye ediyorum.

Sistem eklemekten anlamam ama zamanında trajik bir şekilde yaşadığım olayı hatırlayarak, her insanın başından geçebileceğini dikkat dağınıklığı sonucunda unutkanlığınıza gelebileceğini düşünerek şunu soruyorum.
Pack kapatma işlemini yaparken client kapalımıydı açıkmıydı? :D
İşlerimi her zaman clienti kapatarak yaparım :) kodlama konusunda sıfır değilim C# biliyorum ancak metin2de kullanılan diller C++ ile python olunca hatalı işlem yapıyorum. Yani C# mantığıyla kod bloklarını yerleştiriyorum ama yine de bahsettiğim şekilde syserr hataları çıkıyor ortaya :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri