Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bugün, yeni Corsair Vanguard Pro 96 ile karşınızdayız - Hall Effect anahtarlarına ve özellikle de LCD ekrana sahip, %96 mekanik bir klavye. Corsair'in manyetik anahtarları ilk kez kullanması değil bu; birkaç yıl önce K70 Max RGB'lerini incelemiş ve genel olarak memnun kalmıştım. Ancak, üzerinden birkaç yıl geçti, bu yüzden bu yeni anakartın incelemeye değer olup olmadığını görmenin zamanı geldi.
Corsair Vanguard Pro 96, Corsair'in MGX Hyperdrive Linear anahtarları, Axon hiperişlem teknolojisi ve %96 form faktöründe yeni bir LCD ekranıyla öne çıkan çok sayıda mekanik klavyesinden biri. Vanguard sadece siyah renkte mevcut ve fiyatı 230 dolar.
Yeni Vanguard Pro 96'da ilk dikkatimi çeken şey LCD ekranıydı. Ekran canlı ve yapılandırılabilir, ancak kutuyu açtığımda beklediğim gibi değildi. Güç kaynaklarından hepsi bir arada sıvı soğutuculara kadar her şeyde ekran görmeye alıştığımız için, bu ekranın düşündüğüm kadar özelleştirilebilir olmadığını görünce şaşırdım. Corsair'e göre, ekranı özel animasyonlar, resimler, sistem özellikleri ve daha fazlasını görüntülemek için kullanabiliyorsunuz. Ancak ben yalnızca fotoğrafları görüntüleyebildim. Corsair'in Web Hub'ında sistem özelliklerimi veya özel animasyonlarımı görüntüleme seçeneği göremedim.
Vanguard Pro 96'nın yapı kalitesi oldukça sağlam. Neredeyse tamamen plastik olmasına rağmen oldukça sağlam görünüyor ve oyundaki anlık öfke anlarında ara sıra gelen düşme veya yumruk darbelerine dayanabilecek gibi görünüyor. Anakartın sesi de iyi; içeride, kasa ve yay çınlamasını ortadan kaldıran çok katmanlı ses emici köpük bulunuyor.
Vanguard Pro 96'da birkaç yeni özellik bulunsa da, Corsair'in AXON teknolojisinden yararlanıyorsunuz. Bu teknoloji, 8.000 Hz'lik bir tarama hızı, yapılandırılabilen 20 katmanlı yerleşik aydınlatma efekti ve 0,1 mm ile 4 mm arasında tuş vuruşu aralığı sunuyor. Bu aralık, diğer üst düzey manyetik oyun klavyeleriyle aynı seviyede.
Tuş başlıkları, kalın ve dayanıklı olan ve RGB aydınlatmanın parlamasını sağlayan çift katmanlı PBT plastikten yapılmıştır. Vanguard Pro 96'nın sol tarafında, yıllardır görmediğim beş özel makro tuşu bulunuyor. Mekanik klavyeler daha fazla özellik ile donatıldıkça, şirketler özel makro tuşlarından uzaklaştı; bu yüzden bunu çok seviyorum. Beş makro tuşunun yanında, yoklama hızını 1.000 Hz'e düşüren, WinLock'u açan ve arka aydınlatmayı kırmızıya çeviren bir oyun modu tuşu bulunuyor. Bu yeni bir özellik değil, ancak rekabetçi oyuncular için belirtmekte fayda var.