Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Okey Botu Tavsiye

• Konuyu başlatan Qlck
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 245

Qlck

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
33589s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
15
TM Yaşı
1 Yıl 9 Ay 7 Gün
MmoLira
278
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Genetik algoritma ile geliştirdiğim, yaklaşık %70 başarı oranına sahip bir okey botum var. Şu anda bot, oyuna herhangi bir doğrudan müdahalede bulunmadan çalışıyor.

Altyapısı, birden fazla client üzerinde zaman paylaşımlı şekilde çalışmaya uygun olarak tasarlandı. Şu anda tüm client’leri asenkron biçimde oynatmaya çalışıyorum, ancak fare simülasyonu gönderme aşamasında takıldım.

Şu yöntemleri denedim:

• Python ile memory müdahalesi yaparak DINPUT8.dll + 0x30234 adresini 1 olarak ayarladım.
  • win32api ile tuş vuruşlarını gönderdim; bu sayede arka planda klavye inputlarını başarıyla iletebiliyorum.

Ancak sol veya sağ fare tıklaması simülasyonu gönderdiğimde şunu fark ettim: oyun, farenin gerçek koordinatları ile simülasyondaki koordinatları karşılaştırıyor. Fareyi gerçekten o koordinata götürdüğümde, pencere arka planda olsa bile tıklama gerçekleşiyor.

Sorunu, bellekte fare koordinatlarını değiştirerek çözmeyi denedim ancak başarılı olamadım.
Bu konuda önerisi olan var mı?​

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri