Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CheatBreakerX Profesyonel AntiCheat

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güncel

Tam olarak soruma cevap alamadım hocam Hl Bot Kesin Olarak engelleniyor diyebilirmisiniz bunu sormak istedim
Mehmet canım bunun cevabini alabilmek için, bu hile korumasının 1k - 2k onlineli hatta 500 onlineli bir svde test edilmesi lazım, Örneğin ***cal koruması ismini yazmayayım konu sahibine ayıp olmasın, adam söylüyor benim korumamda çalışmaz, çalışırsa iadeyi sağlarım sabaha kadar ilgilenirim, ek olarak arkadaşa başarılar diliyorum, umarım en güzel seviyeye gelirsiniz,

Mehmet canım bunun cevabini alabilmek için, bu hile korumasının 1k - 2k onlineli hatta 500 onlineli bir svde test edilmesi lazım, Örneğin ***cal koruması ismini yazmayayım konu sahibine ayıp olmasın, adam söylüyor benim korumamda çalışmaz, çalışırsa iadeyi sağlarım sabaha kadar ilgilenirim, ek olarak arkadaşa başarılar diliyorum, umarım en güzel seviyeye gelirsiniz,
Evet haklısın daha öncesinde geçen 2 yılda 1 k üstü birçok serverde test ettik geliştirdik türkiyede çalısan hiçbir bot yoktu bahsi geçen bot ise bir süre hizmet vermedi daha sonrasında güncelledi karsılıklı olarak fix to fix seklinde ilerlendi kullanan oyuncular banlandı bu sene ise bütün bunları göz önünde bulundurarak yani en üst düzeye çıkıp içeriye bot sokabilen olursa diye haritadaki mobları görünmez sekilde oyuncuunun entafına random yerlestirdim bu su ise yarıcak normal oyuncı bunlara asla erisemez ama bot algoritması bunu görücek ve onlara islem yapmaya calıstıgı anda yakalanıcak :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri