Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Questler gözükmüyor ve npc tıklanmıyor

• Konuyu başlatan n0x.
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 215

n0x.

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
1g 53780s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
17
TM Yaşı
6 Ay 10 Gün
MmoLira
469
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyunda hiçbir quest gözükmüyor görev, gm questleri vs. ayrıca NPC lere tıklayınca 'İsteğiniz yükleniyor. Lütfen sabırlı olunuz' diyor. Oyunu ve mysql sıfırladım aldığım yedekleri yükledim, parça parça sql yedeklerini yükledim ama ne yaparsam yapayım aynı sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2025-10-22 151518.png

Çözüm
Oyun formatladıktan sonra aldığım son yedekten player, item, account dosylarının .frm .myd .myi dosyalarını upload ederek sorunu çözdüm kapanabilir konu
cd /usr/game/locale/quest olarak yol gidiyorsun ya sonra qc çekiyorsun quest okutmak için,sen sh make.sh yazarak bir derleme yap sonra reboot + açılış eğer olmazsa tekrar bakarız

cd /usr/game/locale/quest olarak yol gidiyorsun ya sonra qc çekiyorsun quest okutmak için,sen sh make.sh yazarak bir derleme yap sonra reboot + açılış eğer olmazsa tekrar bakarız
Hocam yaptım ama hala aynı devam ediyor.

Reload q çektin mi oyun içerisinde

cd /usr/game/locale/quest/object içindeki bütün klasörler silinmiş gözüküyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri